Ziya Bandırmalıoğlu’nun öldürüldüğü kavga kamerada

90'lı yıllardaki birçok faili meçhul cinayetin sanığı ve Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu'nun, Kadıköy'deki bir restoranda öldürüldüğü anın görüntüleri ortaya çıktı.

Kadıköy Kalamış’ta geçen pazartesi akşam saatlerinde bir restorana gelen Susurluk davası hükünlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile daha öncesince aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir grup arasında silahlı kavga çıktı.

BANDIRMALIOĞLU VE BİR POLİS ÖLDÜ

Yaşanan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan Bandırmalıoğlu ile emekli polis Şahin Aslan öldürülürken 5 kişi de yaralandı.

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Olayla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlardan 4’ünün yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede gözaltına alındığı ileri sürüldü. Polis, olaya karıştığı tespit edilen ve firar eden 2 kişinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

KURŞUN YAĞDIRDILAR

Öte yandan Ziya Bandırmalıoğlu ile Şahin Aslan’ın öldürüldüğü silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde masadan kalkan kişiler ile masada oturan kişiler arasında bir anda silahlı kavga çıkıyor. Şahıslar birbirlerine kurşun yağdırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN