Hadise ve Kaan Yıldırım neden ayrıldı? Açıklamayı sosyal medyadan yaptı

Hadise ve Kaan Yıldırım neden ayrıldı? Açıklamayı sosyal medyadan yaptı

Geçtiğimiz haftalarda Kovid-19’a yakalanan Hadise, sevgilisinin yanından ayrılarak kendi evine gitmişti. Burada karantinaya giren Hadise’yle Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddia edilmişti.

Ünlü sanatçı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında çıkan ayrılık iddialarının ardından, çift romantik çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşarak, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Hadise-Kaan Yıldırım çifti için yeni bir ayrılık açıklaması daha geldi.

HADİSE VE KAAN YILDIRIM AYRILDI MI?

Resmî Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü sanatçı Hadise, sevenlerine kötü haberi duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinden ayrılarak kendi evine yerleşmiş ve burada kendisini karantinaya almıştı.

Çiftin hastalık sebebiyle evlerini ayırmasının ardından ilişkilerine de son verdiği ileri sürülmüş, arkasından çiftin romantik paylaşımıyla bu iddialar çöpe gitmişti.

hadise-ve-kaan-yildirim-ayrildi-mii.jpg

HADİSE VE KAAN YILDIRIM NEDEN AYRILDI?

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın neden ayrıldığı bilinmiyor. Ancak bugün sosyal medya hesabı üzerinden Kaan Yıldırım’la olan ilişkisini noktaladığını söyleyen Hadise, aşkın çok güzel  olduğunu ve her şeyin aşkla güzel olduğunu belirterek, herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken bir duygu olduğunu söyledi.

ekran-resmi-2020-12-11-12-40-25.png

Ancak bazen arada aşk olmasına rağmen bunun yürümediğini kaydeden Hadise, bundan dolayı ayrılık kararını aldığını takipçileriyle paylaştı. Hadise, ayrılma kararı aldığı Kaan Yıldırım’a hayatında başarı ve mutluluk diledi.

hadise-ve-kaan-yildirim-ayrildi-miii.jpeg

Hadise ve Kaan Yıldırım’ın, ayrılma kararı aldıktan sonra birlikte çekildikleri fotoğrafları da Instagram hesaplarından kaldırdığı görüldü.

hadise-ve-kaan-yildirim-ayrildi-miiii.jpg

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

24 Aralık 1986’da İstanbul’da doğan Kaan Yıldırım, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olmasının ardından Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başlayan Kaan Yıldırım, burada Kadir karakterine hayat verdi. Asıl çıkışını başrollerinde Sevtap Özaltun, Uğur Polat, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yapan Kaan Yıldırım, 2015’te ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile paylaştığı bir yaz dizisi Adı Mutluluk’ta Batu Değirmenci karakterini oynadı. 

TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde kendi adını taşıyan karakteri oynayan Kaan Yıldırım, en son Hekimoğlu dizisiyle sevenleriyle buluştu.

14 Mayıs 2016’da Ezgi Eyüboğlu’yla evlenen Kaan Yıldırım, 26 Haziran 2019’da ünlü oyuncudan boşandı.

hadise-kimdir.jpeg

HADİSE KİMDİR?

1985’te Belçika’da doğan Hadise Açıkgöz, şarkı söylemeye çocukluk dönemlerinde başladı. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi alan Hadise, müziğe yönelirken, ailesinden büyük destek gördü.

2003'te Belçika'nın ‘Popstar’ı olan Idool ismindeki yarışmaya katılan Hadise, finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekti. 2Brains şirketi ile sözleşme yapan Hadise, profesyonel müzik kariyerine adım attı. 

Hadise, Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğini üstleniyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Aileler düğün için kolları sıvadıHadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Aileler düğün için kolları sıvadıKaan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Kaan Yıldırım hangi dizilerde oynadı?Kaan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Kaan Yıldırım hangi dizilerde oynadı?'Ulan İstanbul' dizisinin oyuncuları evlendi'Ulan İstanbul' dizisinin oyuncuları evlendi

Hadise ile Seda Sayan'ı ağlatan performans!Hadise ile Seda Sayan'ı ağlatan performans!

Acun Hadise ile böyle dalga geçtiAcun Hadise ile böyle dalga geçti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN