Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi! İşte oranlar

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi! İşte oranlar

Ev sahibi olmak için bankaların kredi olanaklarını yakından takip eden vatandaşlar, Halkbank'ın düşük faizli konut kredisine ilgi gösteriyor. 'Hesaplı Evim Konut Kredisi' paketi ile bütçeye uygun vade ve ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak mümkün.

Halkbank'ın bütçe dostu konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihleri arasında ilk sırada yer alıyor. Uygun vade ve ödeme seçenekleri sunarak, ev sahibi olmaya imkan tanıyan Halkbank konut kredisi ile sıfır daire ya da ikinci el daire satın almak mümkün. İşte faiz oranları...

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Avantajlı faiz oranları sunan Halkbank konut kredisi ile taksit ödemelerini aylık eşit taksitlerle ya da kendi belirleyeceğiniz tutarlarla yapmanız mümkün. Kampanya kapsamında;

Sıfır konut alımları için;

* Azami 1 milyon TL ve 120 ay vadeye kadar %0,99  faiz oranı ile

* 1 milyon TL üstü tutar ve/veya 180 ay vadeye kadar %1,09  faiz oranı ile kullanım yapabilirsiniz.
 
İkinci el konut alımları için;

* Azami 1 milyon TL ve 120 ay vadeye kadar %1,25  faiz oranı ile 
* 1 milyon TL üstü tutar ve/veya 180 ay vadeye kadar %1,35  faiz oranı ile kullanım yapabilirsiniz.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

2020-11-01-133737.jpg

HALKBANK KONUT KREDİSİ HAKKINDA

* Hesaplı Evim Konut Kredisi kapsamında 1. el konutların finansmanı için uygulanan %0,99 faiz oranı; azami 1 milyon TL kredi tutarı ve 120 ay vadeye kadar geçerlidir.1 milyon TL üzeri tutar ve/veya 120 ayın üzerinde 180 aya kadar olan kredi taleplerinde %1,09 faiz oranı geçerlidir.

* Hesaplı Evim Konut Kredisi kapsamında 2. el konutların finansmanı için uygulanan %1,25 faiz oranı; azami 1 milyon TL kredi tutarı ve 120 ay vadeye kadar geçerlidir. 1 milyon TL üzeri tutar ve/veya 120 ayın üzerinde 180 aya kadar olan kredi taleplerinde %1,35 faiz oranı geçerlidir.

* Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır. Tahsis ücreti, Banka Sigorta Muamele Vergisi'nden (BSMV) muaftır. Toplam maliyet oranları; faiz, tahsis ücreti, örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. Diğer Masraflar; Ekspertiz ücreti 950 TL ve ipotek tesis ücreti 155,76 TL'dir. 

* Ekspertiz ücreti, Konut Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası prim tutarları; konutun lokasyonu, metrekaresi vb. kriterlere göre değişiklik göstermektedir.

* Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 100.000 TL 120 Ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi ortalama 203,83TL'dir.

* Kredi faiz oranları; Bankadan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermeyi; Bankadan Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog şube üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşteriler için geçerlidir.

* Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN