Hamas liderlerinden Hayye: Direnişe devam

Hamas liderlerinden Hayye: Direnişe devam

Hamas liderlerinden Halil el-Hayye önemli açıklamalarda bulundu. Hayye, İsrail'e karşı hazırlanmaya, cihada ve daha fazla direniş tüneli kazmaya devam edeceğiz dedi.

Hamas liderlerinden Halil el-Hayye, İsrail işgaline karşı direnişte kullanılmak üzere tünel kazmaya devam edeceklerini söyledi.

Gazze'de tünel çökmesi sonucu hayatını kaybeden Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları üyesi İsam el-Ketatini'nin cenaze töreninde konuşan Hayye, "Hamas, hazırlanmaya, cihada ve daha fazla direniş tüneli kazmaya devam edecek" dedi.

Hayye, tünellerin, "İsrail işgalini yenilgiye uğratmak için Kassam Tugayları'nın elindeki en büyük silah" olduğunu ifade etti.

Kassam Tugayları'ndan bugün yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin doğusundaki eş-Şücaiyye Mahallesi'nde bir tünelin çökmesi sonucu 23 yaşındaki İsam el-Ketatini'nin hayatını kaybettiği bildirilmiş, çöküş nedeniyle ilgili bilgi verilmemişti.

GAZZE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN