Hamza Dağ: Güçlü görünmek için fotoğraf çektirmiş olabilir

Hamza Dağ: Güçlü görünmek için fotoğraf çektirmiş olabilir

Hamza Dağ, "Güçlü görünmek için fotoğraf çektirmiş olabilir" diyerek, genel merkez çalışanı olan ve uyuşturucu alırken çekilen fotoğraflarıyla tartışma yaratan Kürşat Ayvatoğlu'nun 'gündemin ön sıralarında olmaması' gerektiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kürşat Ayvatoğlu hakkında yeni bir açıklama yaptı. 

CNN Türk'e konuşan Dağ, "güce ve nüfuza yakın olmak için bütün koşulları zorlayarak genel merkezde çalışmaya başladım" şeklinde açıklama yapan Ayvatoğlu'nun sözlerini, "güçlü görünmek için fotoğraf çektirmiş olabilir" diye değerlendirdi.

Ülkenin asıl konusunun yeni atılımlar ve ekonomi olduğunu söyleyen Dağ, Ayvatoğlu konusunun gündemde öne çıkmasını da doğru bulmadıklarını ifade etti.

Hamza Dağ, muhalefetten gelen MHP'nin AK Parti'yi ele geçirdiği yönündeki açıklamalara ise, "gerçekliği olmayan değerlendirmeler" diyerek cevap verdi

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Hamza Dağ, ilk açıklamasında, Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürü olmadığını ve genel merkezde çalışan bir büro personeli olduğunu açıklamıştı.

Dağ, açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti:

"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi feshedilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

Partimizin manevi ve ahlaki değerlerimizle yan yana durmayan hiçbir eyleme ve kişiye müsamahası yoktur.

Söz konusu görüntülerle partimizi yaralamak ve yıpratmak isteyenler bilmelidir ki partimizin manevi ve ahlaki değerlerimizle yan yana durmayan hiçbir eyleme ve kişiye müsamahası yoktur."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN