Hatay'da sağlıklı yaşam için altyapı ihtiyaçları karşılanıyor

Hatay'da sağlıklı yaşam için altyapı ihtiyaçları karşılanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), 'Her Şeyden Önce Sağlık' ilkesiyle altyapı ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da atık suların sağlıklı şekilde tahliye edilmesi ve kanalizasyon ihtiyacını karşılamak adına altyapı çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken Genel Müdürlük, Altınözü ilçesi Seferli Mahallesi’ne 300’lük beton borularla ek 100 metre döşenen kanal hattı ile ihtiyacın karşılandığını belirtti.

Sağlıklı yaşama katkı sağlandığını ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğine dikkat çeken HATSU, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesinin yanı sıra atıksu ve yağmur suyu hatlarında da temizlik çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN