Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı

Hatayspor, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı

Hatayspor, takımı şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı.

TFF 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor'da önemli bir ayrılık gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde deneyimli çalıştırıcının takımdan ayrıldığı iddialarını yalanlayan kulüp, bu sefer ayrılığı resmiyete kavuşturdu. Kulüp, konu hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Hatayspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine Hatayspor'a emekleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz."

3 YIL ÜST ÜSTE TAKIMINI ÜST LİGE TAŞIDI

Mehmet Altıparmak TFF 1. Lig tarihinde üst üste 3. kez bir takımı Süper Lig'e çıkaran ilk isim olmuştu. 51 yaşındaki Altıparmak, geçen sezon Gaziantep FK'yi, ondan önceki yıl da Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Süper Lig'e taşıdı.

TFF 1. Lig şampiyonluğunu Hatay halkına armağan ettiğini söyleyen teknik adam, "Öncelikle şampiyon olmak çok güzel bir şey. Yaptığımız işin en üst seviyesi. Bir şehrin 53 yıllık özlemini bitirdik. Allah'a şükür bugün bunu gerçekleştirdik. Bu şampiyonluk bütün Hatay halkına armağan olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Hatayspor, Altıparmak'tan boşalan koltuğu Samet Aybaba ile doldurdu. Deneyimli hocayla ilerleyen günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN