1 aylık Aslı Enver'den hamilelik pozu! Karnı yerine bakın neresini gösterdi?

1 aylık Aslı Enver'den hamilelik pozu! Karnı yerine bakın neresini gösterdi?

Geçen aylarda ani bir kararla nikah masasına oturan Aslı Enver'den ilk hamilelik pozu geldi. Hamile olduğu için evlendiği ortaya çıkan Enver'in sırt pozu sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın hamile Aslı Enver nasıl kareler paylaştı?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Kasım ayında iş insani Berkin Gökbudak'la evlenme kararı almıştı. Gözlerden uzak nikah kıyan Enver'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Enver, hamileliğine dair ilk paylaşımını yaptı. O paylaşım ise binlerce beğeni aldı.

p.jpg

HAMİLE ASLI ENVER'DEN İLK KARE

Uzun süredir beraber olduğu Berkin Gökbudak ile evlenen Aslı Enver, nikah paylaşımlarıyla herkesi şaşırtmıştı.

asli.jpg

Ünlü oyuncunun ani kararının altından ise hamilelik çıktı. Hamileliğinden dolayı projeleri geri çeviren Aslı Enver ilk kez paylaşım yaptı.

enver.jpg

KARINI GİZLEDİ

Arkasını dönerek poz veren Enver, karnını gizlemeyi tercih etti. Sırt pozlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncuya çok sayıda yorum yaptı.

aslienver.jpg Kimileri Aslı Enver'in kilo aldığını yazarken kimi kullanıcılar ise "Evlilik yaramış" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN