1 kg patates 6,75 TL oldu! Zincir marketlerin yarı fiyatına sadece bu market satacak! Yetişen çuval çuval alıyor

1 kg patates 6,75 TL oldu! Zincir marketlerin yarı fiyatına sadece bu market satacak! Yetişen çuval çuval alıyor

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde dev indirimler! İşte detaylar...

Tarım Kredi Marketlerde indirimler başladı

İŞTE O ÜRÜNLER

Tarım Kredi Marketlerinde sona ermek üzere olan ay sonu indirimleri, bir çok üründe ciddi seviyede indirimler sunuyor. Yağ çeşitlerinden patatese, una, pirinçe kadar bir çok üründe bu kampanyadan faydalanmak mümkün. Tarım Kredi Kooperatifi

İşte Ocak ayının sonuna kadar süren indirimlerin listesi; TK Ceviz Yağı: 125 TL, TK Findik Yağı: 145 TL, TK Buğday Unu: 12,90 TL, TK Siyaz Unu: 25,90 TL, Anadolu Osmancık Pirinç: 69 TL, Patates KG: 6,75 TL ve Tat Domates Salçası: 34,25 TL. Müşteriler, bu kampanyadan yararlanmak için son fırsata sahip olma şansından yararlanmalı.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifi, tarımsal faaliyetleri desteklemek amacıyla kurulmuş bir kooperatiftir. Kooperatif, tarımsal faaliyetleri desteklemek ve geliştirmek için tarım üreticilerinin ihtiyaç duyduğu finansman ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak üzere kurulmuştur. Kooperatif, üye çiftçilere kolay ulaşım ve avantajlı koşullarla kredi temin etmektedir. Ayrıca kooperatif, üyelerine modern tarım teknolojileri, araştırma ve geliştirme, gıda güvenliği ve kalitesi, tarım ürünleri ihracatı, tarımsal lojistik ve e-ticaret gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN