'1 milyon dolar alacağı' iddia edilmişti: Tarkan'ın yılbaşı gecesi kazandığı rakam ortaya çıktı

'1 milyon dolar alacağı' iddia edilmişti: Tarkan'ın yılbaşı gecesi kazandığı rakam ortaya çıktı

Megastar Tarkan'ın 'yılbaşı konserinden 1 milyon dolar alacağı' yönündeki haberler yalanlandı. KKTC'de verdiği konserle hayranlarıyla beraber 2024 yılına 'merhaba' diyen ünlü sanatçının konserden 10 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) verdiği konser ile 2024 yılına 'merhaba' diyen Megastar Tarkan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede iki kostüm giyen Tarkan, dansı ve performansıyla geceye renk kattı.

tarkan

Saatler gece on ikiyi vurduğunda ünlü şarkıcı yeni yılı, "Artık dünyada barış istiyorum, kavgasız ve savaşsız bir dünya istiyorum." diyerek kutladı.

tarkan2

Tarkan’ı dinleyenler arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan ve modacı Çiğdem Akın da yer aldı.

tarkan3

YILBAŞI KONSERİNDEN KAZANDIĞI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Dudak uçuklatan sahne ücretleriyle sık sık magazin gündemine düşen Megastar Tarkan'ın yılbaşı konserinden 1 milyon dolar alacağı iddiaları yalanlandı.

tarkan5

Aldığı rekor teklifle yılbaşında sahneye çıkacaklar arasında zirveye yerleşen sanatçı, "Güzel bir teklif geldi, ben de değerlendirdim. Böyle bir teklif gelmeseydi belki de ailemle olmayı düşünebilirdim." açıklamasında bulunmuştu.

tarkan6

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Tarkan, yılbaşı konserinden 1 milyon dolar değil, 10 milyon TL kazandı.

tarkan7

Dağıstanlı, "Yeni yılın rekoruna bir milyon dolar kazandığı konuşulan Tarkan imza attı. Ancak bir iddiaya göre böyle bir rakam yok. Tarkan 10 milyon lira almış." dedi.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN