10 gün önce evlenen Aslı Enver aldığı kararla herkesi şoke etmişti! Üste bir de para ödemiş

10 gün önce evlenen Aslı Enver aldığı kararla herkesi şoke etmişti! Üste bir de para ödemiş

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver, bu kararıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu bu kez 'tazminat' haberiyle adından söz ettirdi.

Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında "ilişkim iyi gidiyor, süper" açıklamasını yaptıktan kısa süre sonra sürpriz bir şekilde Gökbudak ile dünyaevine girerek herkesi şaşırtmıştı.

Sürpriz nikah kararıyla adından söz ettiren Aslı Enver, bu kez ödediği tazminatla dikkatleri üzerine çekti.

"EVET!"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile duyurmuştu. Eşiyle birlikte verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Enver, gönderisine, "Evet!" notunu düşmüştü.

38 yaşındaki Aslı Enver'in nikah masasına oturduktan bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendiği öne sürülmüştü. Ayrıca ünlü oyuncunun hamile olduğu için hızlı bir şekilde evlilik kararı aldığı da iddia edilmişti.

aslienver1.jpg

TAZMİNAT ÖDEDİ

Geçen hafta sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ve bebek beklediği iddia edilen Aslı Enver'in "Benim Adım Farah" dizisinden de ayrıldığı iddia edildi.

Mynet'in haberine göre; Aslı Enver hamile olduğunu öğrenince sağlığını riske atmamak için dizinin kadrosundan ayrıldı. Ünlü oyuncu diziden alacağı ücreti de elinin tersiyle itti.

Aslı Enver’e hamileliğinin ilk aylarından olduğu için karnı büyüyene kadar projeyi çekmesinin teklif edildiği ancak 38 yaşındaki oyuncunun haftalık dizi temposunda hamileliğini riske etmemek için bu teklife sıcak bakmadığı da öne sürüldü.

'İlişkim iyi gidiyor' demişti! Aslı Enver herkesi ters köşe yaptı: Bunu kimse beklemiyordu! Herkes şaştı kaldı

15 BİN DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK!

Bölüm başına 150 bin dolar alacağı iddia edilen Enver, projeden çekildiği için iddiaya göre 15 bin dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN