120 IQ ve üzeri 7 saniyede buluyor! Resimdeki gizli atı süreniz dolmadan bulun: Bulanlar süper zeka çıkıyor...

120 IQ ve üzeri 7 saniyede buluyor! Resimdeki gizli atı süreniz dolmadan bulun: Bulanlar süper zeka çıkıyor...

Optik illüzyon testlerinde bugün görselde yer alan atı bulmanız gerekiyor. Görsel zekânız, çevikliğiniz ve IQ seviyeniz yüksekse hemen bulacaksınız. Çözmeye çalışan insanların sadece yüzde 15'i bu testi 7 saniyenin altında çözebildi. Peki siz çözebilecek misiniz? Boş şanslar...

İNSANLARIN SADECE YÜZDE 15'İ ÇÖZEBİLİYOR

Son zamanlarda sosyal medyada trend olan optik illüzyon testleri oldukça dikkat çekiyor. Optik illüzyon testleri hem zekanızın gelişimi açısından hem de boş vakitlerinizi değerlendirmek açısından okurların ilgisini çekiyor. Zekanızı kanıtlamak için yapılan bugünkü testte ise iyi bir gözlem becerisine sahip olmanız gerekiyor.

Bugünkü yayınlanan zeka testi daha önceki zeka testlerine göre daha zor olduğu dikkat çekiyor. Testi çözmeye başlamadan önce kronometrenizi hazırlamayı unutmayın. Bugünkü optik illüzyon zeka testini arkadaşlarınız ile paylaşarak ya da yorumlarda kaç saniye içerisinde atı bulduğunuzu yazarak rekabet halinde daha eğlenceli bir durum yaratabilirsiniz.

1-015.webp

7 SANİYE İÇERİSİNDE ATI BULUN

Bugünkü optik illüzyon testinde gizli bir hayvanı bulmanız gerekiyor. Yukarı tarafta yer alan görselde gizli bir at bulunuyor. Bu atı sizler de umarım görebilirsiniz. Filin kütüğü taşıdığı anda beliren at görseli resim ile oldukça uyumlu olduğundan dolayı bulmak birazcık zor olabilir.

Görselde yer alan gizli atı bulabilmek için sadece 7 saniyelik bir süreniz var. Görseldeki gizli atı bulduktan sonra yorumlar kısmına kaç saniye içerisinde bulduğunu yazmayı unutma. Süper zekalı olduğunu kanıtlamak için büyük bir şans... Aile bireyleriyle de paylaşarak kendinizi kanıtlayabilirsiniz.

1-015.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Süreniz doldu. Umarım belirtilen süre içerisinde görselde gizlenen atı bulmuşsunuzdur. Eğer bulamadıysanız biz sizler için hemen aşağı tarafta yer alan görselde paylaştı. Ağaç gövdesi taşıyan filin hemen yanındaki çalıların arasında bir at silüetinin oluştuğunu göreceksiniz. Bulmanız gereken at ordaydı.

2-009.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN