1,5 yıl önce baba olmuştu! Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber: Hayranları üzüntüye boğuldu

1,5 yıl önce baba olmuştu! Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber: Hayranları üzüntüye boğuldu

Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaştığı Beren Saat ile 14 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber geldi. 1.5 yıl önce baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncudan gelen haber sevenlerini üzdü.

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren, 1.5 yıl önce ise oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını korkuttu.

24 Kasım'da ABD Merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan "İstanbul İçin Son Çağrı" adlı film ile 14 yıl aradan sonra Beren Saat ile aynı projede başrol oynayacak olan ünlü oyuncudan üzen haber geldi.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Aile' adlı dizide Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'dan gelen kötü haber magazin gündemine bomba gibi düştü.

Daha önce iki kez koronavirüse yakalanan oyuncunun hafta sonu yaptırdığı testte bir kez daha pozitif sonuç aldığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, hemen tedavisine başlanan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve bebeği Kurt Efe’ye kovid geçirmemek için çok dikkatli davrandı. Evde ayrı bir odada kendisini izole eden Tatlıtuğ’un 3 gün sonra test sonuçları negatife döndü.

Ünlü oyuncunun yarın “Aile” dizisinin setinde işbaşı yapacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN