18 Şubat Cuma günlük burç yorumları

18 Şubat Cuma günlük burç yorumları

18 Şubat Cuma günü günlük burç yorumlarında Yengeçler ve Aslanlar duygusal bir gün geçirecek.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma yalnızca icraata dökülen sözlere güvenmelisiniz, çünkü size verilecek bazı sözler tutulmayabilir.

Ayrıca bazı insanları takip etmeniz ve onlara neye ihtiyacınız olduğunu hatırlatmanız gerekecek. Bu bir güçlük gibi görünebilir, ancak bunu şimdi yapmazsanız ileride zorluk yaşamanıza sebep olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, etrafınızdakilere, özellikle iş arkadaşlarınıza ne kadar dikkat ettiğinize bakar ve son zamanlarda çok dikkatli olmadığınızın siz de farkındasınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bundan memnun olsanız da olmasanız da, bu Cuma her şey ekip çalışmasıyla ilgili olacak. Görünüşe göre bir meslektaşınızı oldukça desteklemeniz gerekecek ve ortak bir amaç için başkalarıyla da ilgilenmeniz gerekebilir.

Bu, her türlü finansal plan ve yatırım için harika bir gün, ancak ilgili tüm riskleri en aza indirmeyi unutmayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün oldukça duygusal olacaksınız ve olayları kişisel algılayacaksınız.

Bazı şeylerin, akışına bırakarak beklenenden daha hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Hatta sizden çok fazla yardım gerektirmeyebileceğini bile fark edebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cuma günü birine duyduğunuz, belki de daha sonra aşka dönüşecek hayranlık hissini itiraf etmek zorunda kalabilirsiniz ve herkes neler hissettiğinizi biliyor olsa da kendinizi oldukça utanmış hissedeceksiniz.

Neyse ki bundan oldukça çabuk davranacaksınız. Ofiste fazladan bir iki saat geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zihninizdeki bazı egoist düşünceler ortaya çıkmak için yer arıyor.

Bazı aile yükümlülükleriniz olabilir ve bazı insanlara yardım etmeniz gerekebilir. Ancak bunun dışında başkalarının sizi manipüle etmesine ve cömertliğinizden faydalanmasına izin vermemelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu, her türlü finansal meseleyi halletmek için harika bir gün, ancak herhangi bir şeye başlamaktan uzak durmaya çalışın çünkü görünen o ki her Terazi o kadar uyanık olamayacak.

Etkileşimde bulunduğunuz insanlardan uygun geri bildirim alamadığınız için kendi seçimlerinizden bile şüphe duyabilirsiniz. Belki de bu, kendi fikirlerinize değer verme konusunda bir ders olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, işte olanlarla ne kadar motive olduğunuza göre ilerliyor ve sizin için çok sinir bozucu olan bazı faaliyetler veya bazı insanlar var.

Olanlara karşı sesinizi çıkarmak istiyor olabilirsiniz, ancak bunu yapacak durumda değilsiniz. Belki de beklentilerinizi farklı şekilde yönlendirmenin tam zamanı.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cuma çok fazla para harcamaktan kaçının çünkü borç artacaktır. Daha da kötüsü, tüm bunlar için aile içinde eleştirilebilirsiniz.

Bazı Yayların çok uzağa olmasa da seyahat etmesi gerekecek. Bunun için bazı özel hazırlıkların yapılması gerekebilir ve bir meslektaşınızla irtibat kurmanız gerekecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, ofisinizdeki işleri istediğiniz yöne doğru hareket ettirmiyor olabilir, ancak bu durum, bundan kazanacak bir şeyiniz olmadığı anlamına gelmez.

Ayrıca evdeki bir gelişmeden memnunsunuz. Yardım konusunda çevrenizdekilere daha az güveneceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Cuma her şeyi kendinize saklamayı tercih edeceksiniz ve görünüşe göre orada da oldukça fazla mutluluk biriktiriyorsunuz. Az önce öğrendiğiniz şey küçük bir başarı sayılabilir.

Size tavsiyemiz, bunu kutlamak ve başkalarının da bunu bilmesini sağlamak olacaktır. Bu, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak ve kendinize olan güveninizi artıracaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim size bir süredir özlem duyduğunuz bu güvenlik ve istikrar hissini verecek.

İşinizle oldukça meşgul olabilirsiniz ama yine de kendinize biraz zaman bulacaksınız. Bunun dışında, bugün biraz egzersiz yapmaya çalışın. Bu sizi rahatlatacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN