'18 tane evim var' diyen Kobra Murat bir yaşındaki torunun doğum gününü altınlarla kutladı! Görenler gözlerine inanamadı!

'18 tane evim var' diyen Kobra Murat bir yaşındaki torunun doğum gününü altınlarla kutladı! Görenler gözlerine inanamadı!

Son dönemde peş peşe tepki toplayan açıklamalara imza atan Roman Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı 'Kobra Murat' bu kez bir yaşındaki torununu altınlara boğarak tepki topladı.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda 18 eve ve 18 kilo altına sahip olduğunu açıklayarak tepki toplayan, kısa süre sonra ise 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken "Romanların Prensi" olarak anılan Roman Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Murat Divandiler, torununu, 1. yaş doğum gününde altınlara boğdu. 'Kobra Murat'ın bir yaşındaki torununu altınlara boğması sosyal medyada tepki topladı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 18 eve ve 18 kilo altına sahip olduğunu açıklayan 'Kobra Murat' daha sonrasında sözlerine açıklık getirmiş ve 'arabam bile yok' diyerek şaka yaptığını dile getirmişti. Ünlü sanatçı bu sözlerinin ardından torununun biberonunun dahi altından olduğunu iddia ederek kafa karıştıran açıklamalar imza atmıştı. Kobra Murat, son olarak 14 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurarak "Roman camiası olarak sonuna kadar Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin yanında olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Son dönemde torunu ve mal varlığı hakkındaki açıklamalarıyla tepki toplayan ünlü sanatçı, bu kez bir yaşındaki torununu altınlara boğarak tepki topladı.

1. yaşına basan torunu için doğum günü partisi veren ünlü sanatçı, minik torununu altınlara boğdu. Torununa altından bebek arabası yaptıran ve torununu altınlara boğan ünlü sanatçı o anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı.

Kobra Murat'ın paylaşımı tepki toplarken ünlü sanatçı paylaşımında "Doğum günün kutlu, mutlu, sağlıklı, huzurlu, şanslı, kısmetli, bereketli, uğurlu, uzun ömürlü hayatın olsun dedem. Kobra Murat'ın prenses torunu Ceylin Alanur... Şifa sultan maşallah subhanallah. Allah nazarlardan saklasın seni inşallah dedem" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN