2 burç bu haftaya kötü başlıyor! İşte özellikle bugün öğleden sonraya dikkat etmesi gerek burçlar ve onları bekleyenler...

2 burç bu haftaya kötü başlıyor! İşte özellikle bugün öğleden sonraya dikkat etmesi gerek burçlar ve onları bekleyenler...

Son Dördün Ay bu öğleden sonra Terazi Güneşi'nin Yengeç Ay ile kare açı yapmasıyla gerçekleşiyor ve biz biraz perspektif kazandıkça bir dönüm noktası oluşturuyor. Bizim için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını çözmemiz gereken bir yere geliyoruz. Önemli bir projeye başlamak için ay döngüsünde en iyi zaman değil.

17 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu Ay evresi sırasında, uygun faaliyetler arasında borç ödeme, borçlu olunan parayı isteme, ödül verme veya alma, değerlendirme yapma, envanter çıkarma ve geçmişten insanlarla ve konularla ilgilenme yer alır.

Bugün bir Venüs-Neptün kesişmesi ile, bir yandan olayları gerçekçi bir şekilde görmek isteyebilirken, diğer yandan bir fantezi beslemeyi veya diğer tarafa bakmayı tercih edebiliriz. Bu etki altında, başkaları veya kendi duygu ve algılarımız hakkında güvensizlik veya şüpheler olabilir. Kararsızlık mümkündür.

Ancak Güneş, Mars'la üçgen açı oluşturarak bizi olumlu eylemlerde bulunmaya teşvik eder. Bu etki enerji verir ve fiziksel aktiviteyi, inisiyatifi ve girişimi destekler. Canlılık güçlüdür. Planları harekete geçirmek, liderliği ele geçirmek ve meşgul olmak istiyoruz.

Coşku ve güven her ikisi de yüksektir ve zamanlama anlayışımız iyidir. Kendimize olan inanç, bu etki altında doğaldır ve daha etkili karar vermeye yol açar.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, hem sosyal çevrenizde hem de iş yerinizde, devam eden güçlü ilişkilerinizi olumlu yönde etkiliyor gibi görünüyor.

Yaptıklarınızın ve davranış şeklinizin gücüyle yanınıza çektiğiniz insanlardan bahsediyoruz. Artık çabalarınızın meyvelerini toplamanın zamanı geldi.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün partnerinize yakın olmak isteyebilirsiniz çünkü gün içinde ortaya çıkan sorunları ancak birlikte yenebilirsiniz.

Endişelenmeyin, ortada büyük bir sorun yok ama gün boyunca tavsiyesini alacağınız birinin olması senin için en iyisi.

burclar.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gerçekten geri alamayacağınız bir şeyi biriyle paylaşmış olabilirsiniz.

İçinizden gelerek konuşmuş, birini manipüle etmeye çalışmış veya sadece dikkat çekmeye çalışmış olabilirsiniz, ancak girişiminiz artık istenmeyen sonuçlara dönüştü.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Partnerinizle daha fazla zaman geçirme fikri bugün sizi çok memnun edecek, bu bazı ekstra harcamalar veya belki de ödeneğinizden kesilecek birkaç gün anlamına gelse bile.

Bunun dışında, çok uyumlusunuz ve belki de bazı küçük fikirleri uygulamak için bu zamandan yararlanacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu pazartesi sizin için dikkat edilmesi gereken şey, ayartmaya yenik düşmemek ve sosyal çevrenizde arkanızı kollamak.

Bir sorunu aşarken kendiniz için risk yaratabilir, sonra oldukça zor bir durumun içine düşebilirsiniz. Aynı zamanda şu anda biraz eğlenceyi hak ediyorsunuz ve bunun kesinlikle farkındasınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda devam eden bir aile kavgasından uzak durmak isteyebilirsiniz ve onlarla mesafeyi korursanız bazı küçük değişikliklerden faydalanabilirsiniz.

Bununla birlikte, oldukça kontrolcü bir moddaysanız, bunu yapmakta oldukça zorlanacaksınız.

burclar-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kıskançlık, daha çok deneyimlediğiniz bir şey ve normalde çok sakin geçecek bugünde oldukça belirgin hale gelecek.

Sizin lehinize olmayan yorumlardan kolayca etkileniyorsunuz. Başka birinin yaptığı çok açık olan bazı davranışlara iç güdülerinizle tepki vereceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Güven, bugün etrafınıza yaydığınız duygu olacak ve insanlar doğal olarak buna çekilecek.

Öte yandan, bu avantaj size beklediğiniz gibi sonuç vermeyebilir ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlamak yerine, belki de iyi performans gösterme ve başkalarına tavsiyelerde bulunma konusunda üzerinizde daha fazla baskı oluşturacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Düzenli bir yaşam, tuhaf hedeflerinizin sonuncusu gibi görünüyor ve tahmin edebileceğiniz gibi, bu sadece geçici.

Ya bir tür trendi takip ediyorsunuz ya da biraz yorgunsunuz ve hayatındaki olağan karmaşadan çıkıp bir mola vermeniz gerekiyor. Bazı Yaylar bunu hayatlarındaki bazı meseleleri halledebilmek için bir fırsat olarak kullanabilirler.

burclar-003.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün su yüzüne çıkmakta olan her türden ayartma söz konusu ve biraz fazla hevesle kendinizi tamamen kaybedebilirsiniz.

Yakın birine karşı çok destekleyici davranıyorsunuz, sabah saatlerinde bu yardımlarınız karşılığında ondan bir şey talep etmeseniz de öğleden sonra aklınız bu yardımların karşılığını almaya odaklanacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu pazartesi, oldukça can sıkıcı bir durumda soğukkanlılığınızı koruma konusunda inanılmaz bir yetenek sergileyeceksiniz.

Nasıl başa çıkacağınızdan emin olmadığınız veya bir şekilde nerede haksızlığa uğradığınızı bilmediğiniz bir durumun ortasında kalmış olabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilecek ailenizden birine güveniyor gibisiniz ve tüm çabalarınıza rağmen bu konuda endişelenmemeniz çok zor olacak.

Ayrıca, bu kişiye bağımlı olduğunuz bir duruma düştüğünüz için kendinize biraz kızgın hissediyor olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN