2000'lerin en çok izlenen isimlerindendi! Biri Bizi Gözetliyor'un Tarık'ı evrim geçirdi: Görenler tanımakta zorlandı

2000'lerin en çok izlenen isimlerindendi! Biri Bizi Gözetliyor'un Tarık'ı evrim geçirdi: Görenler tanımakta zorlandı

Biri Bizi Gözetliyor programının eski yarışmacılarından Tarık'ın son hali, izleyicileri şaşırttı ve hayranları şaşıp kaldı. İşte Tarık Ata Şimşek'in son hali...

2000'li yıllara damga vuran ve unutulmaz yapımlar arasında yer alan "Biri Bizi Gözetliyor" büyük ilgi görmüş bir yarışma programıdır. Bu yarışmada yer alan isimler arasında Tarık Ata Şimşek, özellikle "Of Deli Gönül" şarkısıyla tanınmış ve ün kazanmıştır. Biri Bizi Gözetliyor programında Tarık'ın son hali görenleri şaşırtmıştır.

Yayınlandığı dönemde büyük bir takipçi kitlesi edinen Biri Bizi Gözetliyor, 2001 yılında başlamış ve büyük bir fenomen haline gelmiştir. Programda yer alan 01 Murat, 02 Melih, Filozof Eray gibi yarışmacılar büyük ilgi görmüş ve konuşulmuştur. Tarık Ata Şimşek ise programın dikkat çeken isimlerinden biri olmuştur.

Şu anda 51 yaşında olan Tarık, yarışma sürecinde Dilek adlı bir yarışmacıya ilgi duymuş, ancak karşılık bulamamıştır. Tarık, "Of Deli Gönül" şarkısını yazarak milyonlara ulaşmış ve adından söz ettirmiştir.

Daha sonra bir albüm çıkaran Tarık, bu albümü 1 milyondan fazla satarak büyük başarı elde etmiştir. Ancak ünlü isim, verdiği bir röportajda, bu büyük satışlara rağmen albümden hiç para kazanmadığını belirtmiştir.

TARIK ATA ŞİMŞEK'İN SON HALİ

2

1

Son zamanlarda gözlerden uzak bir yaşam süren Tarık Ata Şimşek, "Gibi" adlı bir diziyle tekrar gündeme gelmiştir. Bodrum'da bir pastane açan Şimşek, sosyal medya hesabında işletmesiyle ilgili sık sık paylaşımlar yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN