2023 yılı Bahar ayının yeni modası belli oldu! Bu parçalar gardıropların vazgeçilmezi olacak!

2023 yılı Bahar ayının yeni modası belli oldu! Bu parçalar  gardıropların vazgeçilmezi olacak!

2023 yılı bahar aylarına giriş yaparken modaya yön veren isimler de 2023 yılının damga parçalarını açıkladı. Dolapların vazgeçilmez parçaları belli olurken bu bahar midi elbiseler ile yapılan kombinler tüm dikkatleri üzerinizde toplayacak. Rengarenk ve uçuş uçuş elbiseler şıklığınıza şıklık katarken hem de rahatlığınızla ön planda olacaksınız. İşte 2023 yılı moda akımı…

Havalar yavaş yavaş ısınırken hem mağazalarda hem de dolaplarda mevsimlik kıyafetler yer almaya başladı. Her yıl birbirinden farklı kıyafetler modaya yön verirken 2023 yılının vazgeçilmez parçaları midi elbiseler olacak. Havalar ısınırken maxi ve midi elbiseler de raflarda yerini almaya başladı. Üzerine geçirdiğiniz ufak ince bir triko ile kombinleyebileceğiniz elbiseler sizi hem daha tarz hem de daha rahat bir stile ulaştıracak. Midi ve Maxi elbiseleri hem günlük şıklığınızda hem de ofis çıktığında rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. İşte 2023 yılı moda akımı…

2023 YILININ VAZGEÇİLMEZİ MİDİ ELBİSELER

Romantik bir görünümü üst seviyeye taşımak için midi elbiselerin şıklığından yararlanan. Bahar aylarında üzerine aldığınız ince bir triko ile oldukça romantik bir görüntü elde edebilirsiniz. Hava şartlarında görülen dengesizlik kombinleri de etkilerken birbirinden farklı stilde birbirinden farklı kombinler yapabilirsiniz.

bahar-elbise-kombinleri.jpg

İnce triko bir elbise üzerine atacağınız kazak ya da hırkalar sizi serinleyen havadan korurken aynı zamanda farklı ve şık bir kombin elde etmenizi sağlayacak.
elbise-kombinleri.jpg

Elbiseleri ofis şıklığına uygulamak için de farklı yöntemlere başvurabilirsiniz. Midi Bir elbisenin üzerine alacağınız blazer ceket stilinizi farklı bir seviyeye taşıyacak. Özellikle 2023 yılının vazgeçilmezi olan saten elbiseler hem şık hem de rahat bir görüntü sağlıyor. Saten elbiseler ile romantik bir görünüm elde edebilirsiniz.

dugun-elbise.jpg

Tüm bunların yanı sıra davetler içinde kurtarıcı parçalar olan midi elbiseler farklı şekillerde kombinlenerek farklı tarzlar ortaya çıkarıyor. Özellikle davetlerde tül detaylı elbiselerden yararlanarak daha sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz.Tül detaylı midi elbisenin altına giyeceğiniz kısa topuklu rugan ya da tek bant ayakkabılar da oldukça sade ve şık bir görüntü sağlayacak.

saten-elbise-kombin.jpg
Bahar ayları ile birlikte sıcak havalar yüzünü gösterirken farklı tarz parçaları bir araya getirerek farklı ve şık kombinler elde edebilirsiniz. Hem spor ayakkabılarla hem de topuklu ayakkabılarla birlikte kullanılan elbiseler günlük şıklığın yanı sıra davet şıklığı da elde etmenizi sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN