21 Mart hangi burç?

21 Mart hangi burç?

Astroloji, insanların yaşamlarını ve kişiliklerini belirleyen gezegen hareketlerini inceleyen eski bir bilim dalıdır. 21 Mart'ta doğanlar hangi burç olduklarını merak ediyorlar. Peki 21 Mart hangi burç? İşte detaylar.

21 Mart hangi burç? 21 Mart, Zodyak'ın ilk burcu olan Koç burcuna denk gelir. Bu burcun insanları enerjik, hareketli ve liderlik özellikleriyle tanınır. Pratik ve heyecanlıdırlar, ancak aynı zamanda bencil ve kıskanç olabilirler. Özgürlüklerine düşkündürler ve coşkularını gizlemekte zorlanabilirler.

21 MART KOÇ BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burcu bulmak için doğum saati de gereklidir. Koç burcu yükseleni olanlar genellikle yöneticilik özelliklerine sahiptir. Cesur ve maceracıdırlar, öncü ruha sahiptirler.

KOÇ BURCU YORUMU VE ÖZELLİKLERİ

Koç burçları konuşmalarında abartmayı severler. Sağlıklı bir ciltleri ve keskin bakışları vardır. Güldüklerinde gözlerinin içi güler.

Bu tarihlerde doğanlar için burçlarının özelliklerini ve yükselen burçlarını anlamak, kişisel gelişimlerine ve ilişkilerine daha derin bir bakış sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN