3 Günde Dilediğiniz Yerde Prefabrik Ev Sahibi Olun

3 Günde Dilediğiniz Yerde Prefabrik Ev Sahibi Olun

Prefabrik ev sektöründeki yenilikçi gelişmeler sayesinde, artık sadece 3 gün içinde dilediğiniz yerde ev sahibi olmanız mümkün hale gelmiştir. Hızlı montaj süreçleri ve modern tasarımlarla, prefabrik evler, kullanıcıların yaşam kalitesini artıran ve konut ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunan ideal seçeneklerdir.

Bu evler, enerji verimli ve çevre dostu malzemelerle üretilerek, sürdürülebilir bir yaşam alanı sunmakta ve doğayla uyumlu bir yapı sergilemektedir. Ayrıca, prefabrik evlerin taşınabilir olması, ev sahiplerine esneklik ve coğrafi bağımsızlık sağlar, böylece diledikleri zaman başka bir yere taşınma imkanı sunar. 3 günde dilediğiniz yerde prefabrik ev sahibi olma fırsatı, özellikle yoğun iş temposu ve şehir yaşamının stresinden kaçmak isteyenler için ideal bir seçenektir ve yaşam tarzlarını daha özgür ve esnek hale getirir.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan son iki deprem büyükşehirlerdeki konutların güvenliğini tartışmaya açtı. İstanbul başta olmak üzere İzmir, Bursa, Ankara gibi şehirlerde yaşayan çok sayıda vatandaş güvenli müstakil ev sahibi olma yolunda adımlar atıyor. Bu süreçte hızlı kuruluma sahip güvenli evler oldukça revaçta.

Günlük 20 Prefabrik Ev Üretimine Büyük İlgi

Şehir hayatının geçmişten beri var olan gürültü, trafik gibi strese yol açan sorunlarına bir de deprem endişesi eklenince vatandaşta müstakil ev arzusu arttı. Bu sürçte yapı güvenliği, uzun ömür ve hızlı kurulum avantajlarıyla prefabrik evlere ilgi artmış durumda. Pandemi sürecinde hazır evlere olan dört katı talep artışı şimdi de deprem hazırlığı olarak devam ediyor.

prefabrik-adv.jpg

Prefabrik evler üretimden oturuma hazır kuruluma tüm süreçler dahil olmak üzere 20 günde oturuma hazır hale getirilebiliyor. Örneğin 3+1 planda 100 m2’lik bir hazır evin üretimi ortalama terminde 4 günde tamamlanabiliyor. Üretim sonrası 1 günde evin kurulum yerine sevkiyatı sürüyor. Hazır evin kaba kurulumu 4 günde tamamlanıyor. Kurulum sonrası şap ve seramik uygulamaları yapılan ev son işlem olan boyaya hazır hale geliyor. Üretici firma boya ekiplerince 3 gün gibi bir sürede iç ve dış boyası yapılan ev oturumunuza hazır hale geliyor. Karar verdikten sonra ortalama 20 günlük bir süreçte yeni ev sahibi oluyorsunuz.

Hazır Evlerde Usta Arama Sorunlarını Geride Bırakın

Prefabrik ev kurulumdan boyaya kadar işçiliklerin tamamına yakını üretici firma ekiplerince yapılıyor. Bu nedenle duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına varana kadar farklı ustalarla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Hazır evlerde tek yapmanız gereken firmanın verdiği beton planına göre evin zeminini hazırlatmanız. Kurulum sonrası aşamada da ıslak zemin şap uygulamasıyla fayans ve parke gibi zemin kaplamalarını zevkinize göre yaptırmak. Bunların dışında prefabrik evin duvar, çatı, elektrik ve su tesisatı, kapı ve pencereleri, iç ve dış boyaya kadar tüm işçilikleri firma uzman ekibince yapılıyor.

İşçilikleri geride bırakan yenilikçi konut modeliyle prefabrik ev sizi ekstra masraflardan kurtarıyor. Bu nedenle prefabrik ev fiyatları ev yaptırmak isteyenlere ayıracakları bütçeden de tasarrufla kazandırıyor.

Çok sayıda 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev modeli seçiminize özel

2+1, 3+1, 4+1 planında çok sayıda konut modelinin bulunduğu prefabrik ev seçiminize özel modeller sunuyor. İster tek katlı dilerseniz villa konseptinde iki katlı ev modelleri arasında beğeneceğiniz çok sayıda yenilikçi model bulunuyor.

prefabrik-adv-001.jpg

Konteyner Ev aynı gün Hazır

Hazır yapı sektörü olarak da isimlendirilen prefabrik yapı firmalarının hazır üretimli konut modelleri arasında konteyner yapılar da bulunuyor. 1+1 ve 2+1 konteyner ev modelleri Türkiye’nin neresinde olursa olsun aynı gün oturuma hazır hale getiriliyor.

Konteyner evde elektrik tesisatından su tesisatına varana kadar her şeş modern fabrika tesislerinde kalite kontrol sisteminde üretiliyor. Fabrika ön üretimi tamamlanan konteyner ev araçlara yüklenerek vinç yardımıyla istediğiniz alana konumlandırılabiliyor. Araçtan indirilir indirilmez oturumunuza hazır hale geliyor.

Konteyner konutunuzu elektrikle buluşturmak için yapı arkasında bırakılan buatı merkezi şebeke hattına bağlantı yaptırmanız yeterli. Aynı şekilde hazır üretilip yapı arkasına çıkarılan atık ve temiz su borularını merkezi şebekeye kolayca bağlatabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN