31 Aralık 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? Yılbaşında en çok ne izlendi?

31 Aralık 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? Yılbaşında en çok ne izlendi?

Yılbaşı gününün reyting sonuçları belli oldu. 31 Aralık akşamı ekranlarda birçok eğlence programı yayınlandı. Birçok ünlünün katıldığı yılbaşı özel programlarında birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Peki yılbaşında en çok hangi programlar izlendi, seyirci şampiyonu kanal hangisi oldu? İşte 31 Aralık 2021 reytingleri.

Yılbaşı gecesinde Tv8 ekranlarında O Ses Türkiye, Star Tv'de İbo Show, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler ekrana geldi. 31 Aralık tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Total’de 1. sırada TV8’de izleyici ile buluşan 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programı, 2. sırada ATV’de ekranlara gelen 'Esra Erol’da', 3. sırada ise Star TV’de yayınlanan 'İbo Show Yılbaşı' programı yer aldı. AB grubunda ise 1. sırada 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel', 2. sırada 'Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel', 3. sırada ise 'Milli Piyango Yılbaşı Özel' yer aldı.

t1.jpgab10.jpg3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN