Milli Piyango 2022 toplam ikramiye tutarı ne kadar, kaç para?

Milli Piyango 2022 toplam ikramiye tutarı ne kadar, kaç para?

Milli Piyango Yılbaşı 2022 çekilişi gerçekleşti ve ikramiye kazananları belli oldu. Toplam ne kadar ikramiye dağıtılacak? Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet ikramiyeleri ne kadar? Amorti ikramiyesi ne kadar, kaç para?

Milli Piyango 2022 çekilişi kazan biletler belli oldu. Büyük ikramiye, İzmir'in Konak ilçesine çıkarken, yurdun dört yanına ikramiye dağıtıldı. Milli Piyango 2022 büyük ikramiye tutarı 120 milyon TL oldu.

YILBAŞI PİYANGO BİLET İKRAMİYESİ TOPLAM NE KADAR?

Toplam 670 milyon 760 bin TL ikramiye dağıtılırken büyük ikramiyenin sahibi olma umudu taşıyan vatandaşlar, tam, yarım ve çeyrek biletlerindeki numaraları sorgulayıp ikramiye kazanıp kazanmadığını öğrenmek istiyor.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 120 milyon liralık büyük ikramiye 9-8-7-6-0-6-6 numaralı bilete çıktı. Büyük ikramiyeyi İzmir Konak'ta çeyrek bilet satın alan bir kişi kazandı.

Amorti ise 4 ve 5 oldu.

AMORTİ KAZANAN BİLETE İKRAMİYE NE KADAR VERİLİR?

Amorti numaraları, bilete ödenen ücretin geri alınması olarak adlandırılır. Örnek olarak; tam bilet alan bir kişiye 120 TL, yarım bilet alan kişiye 60 TL ve çeyrek bilet alan kişiye 30 TL ödeme yapılır. Ancak bilete hem amorti hem de daha yüksek bir ikramiye isabet ederse o zaman daha yüksek olan ikramiyenin ödemesi yapılır.

MİLLİ PİYANGO 2022 SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN