Milli Piyango 2022 amorti rakamları kaç, amorti tutarı ne kadar?

Milli Piyango 2022 amorti rakamları kaç, amorti tutarı ne kadar?

Yılbaşı akşamı yapılan Milli Piyango çekilişinde amorti çekilişi de gerçekleşti. Belirlenen rakamları tutturan biletlere amorti ikramiyesi veriliyor. Peki, Amorti nedir, Milli Piyango’da amorti tutturanlar ne kadar para alacak? İşte 2022 amorti çıkan rakamlar ve sıralı tam liste…

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde amorti çıkan rakamlar, sıralı tam liste ile belirlendi. 120 milyon TL büyük ikramiyenin kazananının da belirlendiği yılbaşı çekilişinde, amorti rakamları biletlerine isabet eden talihliler amorti ücretleriyle, en azından verdikleri bilet paralarını çıkartabilecek.

AMORTİ HANGİ RAKAMLARA ÇIKTI?

4 ve 5 numaraları amorti

AMORTİ NEDİR, NE KADAR KAZANDIRIR?

Amorti, Milli Piyango biletinin rakamı olarak kabul edilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise amorti çıkmış olur. Amorti çıkan bilet, bilet bedelini kazandırmış olur.

MİLLİ PİYANGO SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN