Milli Piyango 2022 yılbaşı ikramiyesi ödemesi nasıl, nereden alınır?

Milli Piyango 2022 yılbaşı ikramiyesi ödemesi nasıl, nereden alınır?

Milli Piyango bileti alan ve biletindeki rakamlara ikramiye isabet eden vatandaşlar, ikramiyelerini nereden alacaklarını sorguluyor. Milli Piyango ödemesi nerede yapılır? Yılbaşı ikramiyesi ne zaman, nasıl tahsil edilir? İşte Milli Piyango ikramiye ödeme noktaları...

Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi gerçekleşti. Büyük ikramiye, çeyrek bilete isabet etti. 120 milyon TL tutarındaki ikramiyenin sahibi, İzmir-Konak'ta. Kazanan biletteki şanslı rakamlar ise şöyle: 9-8-7-6-0-6-6. Gerçekleşen çekilişte toplam 670 milyon 760 bin TL tutarında ikramiye dağıtıldı. Yılbaşı çekilişi sonrası amorti tutturan ve ikramiye kazanan vatandaşlar, ödemeleri nasıl alcaklarını merak ediyor.

YILBAŞI 2022 MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ikramiyelerini şube ve bayilerden tahsil edebiliyor.

Daha büyük ikramiyelerin ise Milli Piyango Genel Müdürlüğü aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor.

Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmesi gerekiyor.

İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması zaman aşımına uğramasına neden oluyor.

MİLLİ PİYANGO ONLINE ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Eğer Milli Piyango biletinizi, internet üzerinden Milli Piyango online adresinden ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden aldıysanız; oyunlardan kazanılan ikramiyeler Milli Piyango Online hesabınıza otomatik olarak yükleniyor.
Kazanılan ikramiyeler otomatik olarak banka hesabına da transfer edilebiliyor.
Bunun için şunları yapmalısınız:

Online platforma giriş yapın.
Hesabım > Para Çekme menüsü altından ikramiye tutarınızı çekmek istediğiniz bankanın IBAN numarasını ve tutarı girerek banka hesaplarına çekme talimat verin.

SAYISAL LOTO BAYİSİNDEN MİLLİ PİYANGO PARASI ALINIR MI?

5.000 TL'ye kadar olan ikramiye ödemelerini bayilerden alınabilir.

5.000,01 TL ile 100.000,00 TL arasındaki ikramiye ödemelerinizi Türkiye Halk Bankası'nın 81 ilde yetkilendirilmiş aşağıda listelenen 100 adet şubesinden ve Kıbrıs'ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ SORGULAMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN