49 yaşındaki Hande Yener sahnede bayıldı! Görenlerin yüreği ağzına geldi

49 yaşındaki Hande Yener sahnede bayıldı! Görenlerin yüreği ağzına geldi

Ünlü sanatçı Hande Yener sahnede bayıldı. Herkesi korkutan Yener, sahne arkasına alındı. O anlar ise kameralara yansıdı. Bakın Hande Yener'in başına neler geldi?

Son dönemlerde açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü popçu Hande Yener herkesi korkuttu. Ataşehir'de bir mekanda sahne alan Yener, bir anda baygınlık geçirdi. Yener'in o anları sevenlerini korkuturken, kendine gelmesi için apar topar dışarı çıkarıldı.

yener.jpg

HANDE YENER HERKESİ KORKUTTU

Şarkıcı Hande Yener, aldığı bir konserde herkesi korkuttu. Sahnede bir anda fenalaşan Yener baygınlık geçirdi. Panikle sahne arkasına götürülen ünlü şarkıcı daha sonra hava alması için dışarıya çıkarıldı. Hayranları ise büyük şaşkınlık yaşadı.

handeener.jpg

SAĞLIK DURUMU MERAK KONUSU OLDU

Ataşehir'de sahne alan Hande Yener'in baygınlık geçirmesi sosyal meydanın gündemine düştü. Henüz neyden dolayı bayıldığı bilinmeyen Yener'in sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi. Baygınlık sonrasında ünlü şarkıcı konserine devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN