5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali için geri sayım başladı

5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali için geri sayım başladı

Türkiye'nin ilk komedi festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan 'Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin hazırlıkları başladı. 1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ve 10 ayrı mekanda komediseverlerle buluşacak olan festival, zengin içeriklerle ve sürprizlerle geliyor.

İçeriğinde gösteriler, tiyatrolar, stand-up'lar, atölyeler, konserler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunduran '5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali', başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaat ediyor.

Açılışını, Cem Yılmaz’ın 'Diamond Elit Platinum Plus' isimli gösterisiyle gerçekleştirecek ve çok alternatifli bir programa sahip olan festival boyunca, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları çeşitli mekanlarda Ankara seyircisiyle buluşacak. Sanat yönetmenliğini usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun yaptığı festivalin yapımcılığını ise 'Gezgin Kültür Sanat' üstleniyor.

'5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'yle ilgili detaylı bilgiye sosyal medya hesaplarından veya www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletix, Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinlik gişelerinden ulaşılabilir.

19-10/03/10.jpg

FESTİVAL MEKANLARI ŞÖYLE:

-Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi
-Congresium
-Tatbikat Sahne
-4 Mevsim Tiyatro Salonu
-GAGA Manjero
-Route Sahne
-IF Sokak

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN