6 yıl sonra gelen ayrılık herkesi şoke etti! Emine Ün'ün hareketi sevenlerini üzdü

6 yıl sonra gelen ayrılık herkesi şoke etti! Emine Ün'ün hareketi sevenlerini üzdü

2003-2012 yılları arasında önce Kanal D daha sonra ise Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan bir dönemin reyting rekortmen dizisi Sihirli Annem dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan ve 'Yosun' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Emine Ün, hayranlarını üzecek bir ayrılık kararı aldı.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Metin Serezli gibi pek çok ismin rol aldığı Sihirli Annem dizisinin 4. sezonunda diziye konuk oyuncu olarak katılan ve 'Yosun' karakterine hayat veren Emine Ün, hayranlarını üzüntüye boğdu.

2003-2012 yılları arasında önce Kanal D daha sonra ise Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan bir dönemin reyting rekortmen dizisi Sihirli Annem dizisinin 4. sezonunda diziye konuk oyuncu olarak katılan ve 'Yosun' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Emine Ün, sürpriz bir ayrılık kararı aldı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Kadere Karşı" adlı günlük diziyle ekranların karşısına geçmeye hazırlanan Emine Ün, Uygur Tiyatrosu’nun “Süt Kardeşler” adlı oyununda 6 yıldır aralıksız bir şekilde rol aldığı görevinden ayrıldı.

BEHZAT UYGUR DUYURDU

Emine Ün'ün ayrılık kararını, ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Uygur, paylaşımında "6 yıl boyunca özveri ile çalışan Sevgili Emine Ün, bu akşam Taksim Akm de son temsiline çıktı…kendisine teşekkür ediyor ve yeni projelerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Behzat Uygur'a cevap Sağlık Bakanı Koca'dan geldi. Behzat Uygur kimdir?

“Süt Kardeşler” adlı tiyartor oyununda Emine Ün'ün canlandırdığı "Pakize" rolünü, Ün'ün ayrılığı sonrasında Deniz Pulaş'ın canlandıracağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Emine Ün ile olan bir fotoğrafını paylaşan Deniz Pulaş, paylaşımında "Dünyanın en güzel kızı Emine" ifadelerine yer verdi.

"BENİM CANIM ARKADAŞIM..."

Ün, Pulaş'ın kullandığı ifadelere cevap vererek fotoğrafın altına "Benim canım arkadaşım harika bir ekiple muhteşem bir yolculuğun olacak senin adına çok mutluyum Hayırlı uğurlu ve bol alkışınız olsun canım" yorumunu yaptı.

cumh.jpg

"KİM BİLİR BELKİ BİR GÜN"

Pulaş, Ün'ün bu yorumuna "Seni de çok çok alkışlıyorum. Muhteşem bir ekip emanet ettin bana. Seninle aynı sahneyi paylaşmayı çok özleyeceklerini biliyorum Kim bilir belki bir gün tiyatro sahnesinde hep birlikte oluruz." şeklinde yanıt verirken Ün de Pulaş'ın bu yorumuna "Çok teşekkür ederim. Harika olur inşallah canım arkadaşımm" şeklinde karşılık verdi.

İki ismin yorumları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN