Seda Sayan 35'lik koca için paraya kıydı! Bakın aşkı için ne yaptı?

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile beraberliklerinin 1. yılını kutladı. 35 yaşındaki Ökten ile yılın başlarında nikah masasına oturan Sayan, eşi için yine paraya kıydı. Bakın genç kocasıyla dudak dudağa nasıl poz verdi?

Ünlü sanatçı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le 1 yıllık beraberliklerini kutladı. Eşine olan aşkın her fırsatta dile getiren Sayan, parti için paraya kıydı. Ünlü sanatçının son görüntüsü ise büyük beğeni topladı. Bakın 35 yaşındaki eşi için neler yaptı?

sayan9.jpg

SEDA SAYAN 1. YILA PARA DÖKTÜ

Yakın dostları Esra Özmen'in yardımıyla hazırladığı 1. yıl etkinliği için özel bir konsept hazırlayan Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le romantik paylaşımlar yaptı. Videoda öpüşen ikili herkesi şaşırtırken, Sayan'ın estetik sonrası hali de çok beğenildi.

caglarokten.jpg

DUDAK DUDAĞA POZ

Kimi kullanıcılar "Eşinden genç gösteriyor" yorumları yaparken kimileri ise dudak dudağa öpüşmelerine "Hoş değil" yorumunda bulundu. Etkinlikteki lüks konsept ise şaşırttı.

sayanseda.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN