60'lık Seda'dan üvey oğluna jest! Genç koca havalara uçtu

60'lık Seda'dan üvey oğluna jest! Genç koca havalara uçtu

1 Ocak'ta 60 yaşına girecek olan Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile erken doğum günü kutlaması sonrası Kıbrıs'a gitti. Sayan, Kıbrıs'a Ökten'in ilk evliliğinden olan oğlu Artur'u da götürdü. Üvey oğlunu adeta bağrına basan Sayan, küçük çocuğa büyük jest de yaptı. Göreneler "Oğulcan kıskanacak" yorumları yaptı.

35 yaşındaki eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir evlilik yaşayan Seda Sayan, 60 yaşına girdi. Doğum gününü kutlayan Sayan, eşi ve üvey oğlu Artur Ökten'i de alarak Kıbrıs'a gitti. Aşk pozları veren Sayan, Artur Ökten'e olan ilgisiyle de dikkat çekti.

sayan.jpg

SEDA SAYAN'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Kendisin 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile 2022 yılında evlenen Sayan, eşi için "Ruh eşimi buldum" ifadesini kullanmıştı. Eşine olan aşkını her fırsatta dile getiren Sayan, 60. yaşını da genç eşiyle kutladı.

sedasayann.jpg

ARTUR ÖKTEN'E YOĞUN İLGİ

Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden olan oğlu Artur Ökten'e de ilgisini eksik etmeyen Sayan, sık sık Artur Ökten'in paylaşımlarına kalpli emojiyler atıyor.

sedasayan.jpg

KIBRIS'A GİTTİLER

Doğum gününe üvey oğlunu da getiren Sayan, sahneye de çıkardı. Babası Çağlar Ökten ile Seda Sayan'ın doğum gününü kutlayan Artur Ökten'in Kıbrıs'a da götürüldüğü iddia edildi.

sada.jpg

SOSYAL MEDYADA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sayan o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

artur.jpg

Görenler "Oğulcan kızacak" "Helal olsun Seda" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN