7. evliliğinde kriz! Seda Sayan'dan boşanma itirafı: Nazar...

7. evliliğinde kriz! Seda Sayan'dan boşanma itirafı: Nazar...

Geçen yıl Çağlar Ökten ile ani bir kararla evlenen Seda Sayan'ın evliliğinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi. Boşanma iddiasıyla gündeme gelen Sayan, sonunda sessizliğini bozdu. Canlı yayında yaşananları anlattı. "Nazar değdi" dedi ve...

Kendisinde 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le evlenme kararı alan 60 yaşındaki Seda Sayan, 7. evliliğini 2022 yılında gerçekleştirdi. Yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu giden evliliğine adeta nazar değdi. Uzun süredir beraber paylaşım yapmayan çiftin boşanacakları iddia edilmişti. Sayan'dan ilk açıklama geldi.

sedasayan.jpg

SEDA SAYAN'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

6 kez nikah masasına oturan fakat mutluluğu 7. evliliğinde bulan Seda Sayan, kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağlar Ökten ile evlenmişti. İkilinin düğünün günlerce magazinde konuşulurken, iddialara göre evliliklerinde sorunlarında yaşandığı belirtildi.

sedasayancaglar.jpg

EVLİLİKLERİ BİTİYOR MU?

Geçen günlerde ortaya atılan bir iddia sonrası, Seda-Çağlar çifti yine magazine bomba gibi düştü. Uzun süredir beraber paylaşım yapmayan ünlü çiftin aralarının açıldığı ve boşanacakları iddia edilmişti.

sayansedakimdir.jpg

SEDA SAYAN BOŞANMA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sayan, hakkında çıkan dedikodulara sessiz kalamadı. Show TV ekranlarında yayınlana Sabahların Sultanı Seda Sayan programında konuya açıklık getirdi.

sedacik.jpg

Sayan, yazılan haberler hakkında, "Her gün 'boşanıyorlar' yazıyorlar bizim için. Olsun" diyerek Nazara başladı.

caglarokten.jpg

HER GÜN EŞİNE AŞIK UYANIYOR...

Her gün eşine aşık uyandığını dile getiren Sayan, "Yazık! Benim ailem alıştı bu tarz haberlere de… 24 Nisan'da bir sene olacak. Biz daha birbirimize sesimizi yükseltmedik. Gerçekten nazar gözüyle bakıyorum ben buna. Ben her gün kocama daha aşık uyanıyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN