7 yıl sonra yepyeni yarışmacılarla geri döndü! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları entrikaya doyuracak!

7 yıl sonra yepyeni yarışmacılarla geri döndü! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları entrikaya doyuracak!

2015 yılında Kanal D'de yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur programı 2017'de izdivaç programlarının yayından kaldırılması ile ekranlara veda etmişti. Yayınlandığı döneme damga vuran program yıllar sonra "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" ile seyirciyle buluşacak. Peki, Kısmetse Olur yeni sezon başladı mı? Kısmetse Olur ilk bölüm ne zaman, hangi kanalda? İşte, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'yle ilgili merak edilenler...

Ekranlara uzun süreli bir ara veren Kısmetse Olur yep yeni yarışmacılarla seyirciyle hasret gidermeye hazırlanıyor. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yeni yarışmacılarla dikkatleri üzerine çekerken, programın yayın tarihi de merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR FORMATI NEDİR?

Programda, evlenmek için adım atan gelin ve damat adaylarının kendileri için hazırlanan evde her gün 12 saat geçirdiği ve haftanın birincisi olan isimlere para ödülünün verildiği bir format vardır.

kısmetse olur yeni sezon

İlk sezon Seda Akgül'ün sunduğu program, yeni formatı yeni yarışmacıları ve yeni sunucusuyla seyirciyle yeniden buluşacak. Beş yıllık aranın ardından Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelecek programdan ilk fragman da geldi.

kısmetse olur yeni sezon

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Herkesin heyecanla beklediği Kısmetse Olur yeni sezonu 12 Aralık 2022 Pazartesi gününden itibaren her gün saat 18:30'da Youtube üzerinden sevenleriyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN