78'lik Sevim Emre'ye Aleyna Tilki Benzetmesi! Demet Akalın Yine Dozu Kaçırdı

78'lik Sevim Emre'ye Aleyna Tilki Benzetmesi! Demet Akalın Yine Dozu Kaçırdı

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre gençlik yıllarına ait mayolu bir fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan fotoğrafa Demet Akalın da kayıtsız kalmadı. Bakın Demet Akalın, Sevim Emre'yi kime benzetti?

Orhan Gencebay ile 48 yıldır evli olan Sevim Emre, sosyal medya hesabından gençliğine dair bir fotoğraf paylaştı. Mayolu halini paylaşan Emre'ye beğeni ve yorum yağmuru yapılırken, paylaşıma yorum yapanlar arasında popçu Demet Akalın da vardı. Demet Akalın öyle bir yorum yaptı ki bakın Sevim Emre ne yanıt verdi? İşte Sevim Emre'nin o paylaşımı.

sevimemre.jpg

KÜLOTLU ÇORAP ÜZERİNE MAYO PAYLAŞIMI

78 yaşındaki Sevim Emre Instagram hesabından gençlik yıllara ait bir karesini sevenleri ile paylaştı. Henüz 20 yaşlarında olduğu belirten fotoğrafta mayo ile poz veren Emre güzelliği ile herkesi büyüledi. Gençliğinde mankenlere taş çıkaran Sevim Emre, mayolu pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Sanat camiasından da güzel tepkiler alan Sevim Emre'ye Demet Akalın tuhaf bir benzetme yaptı.

sevimemrekimdir.jpg

GÜZELLİĞİ İLE HERKESİ BÜYÜLEDİ

Sanatçı Orhan Gencebay ile 48 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Sevim Emre, 78 yaşında olmasına rağmen güzelliği ve zerafetiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Orhan Gencebay ile hayat arkadaşı olan Emre, gençlik dönemlerinden bir kara paylaştı. Mayolu ve siyah saçlı hali ile o dönemler poz veren Sevim Emre, sosyal medya hesabından sevenleri için yayınladı. 78 yaşındaki Emre'nin fotoğrafına yorum yapanlar arasında ünlü sanatçı Demet Akalın da vardı. Akalın, herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Mayolu pozuna beğeniler yağan Sevim Emre'yi Aleyna Tilki'ye benzetti.

orhangecenay.jpg

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Orhan Gencebay ile uzun yıllardır beraber olan ve Sevim Emre, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında. Mayolu fotoğrafını paylaşan Sevim Emre'ye Demet Akalın öyle bir yorum yaptı ki Emre yine kibarlığı ile cevap verdi. Emre'nin mayolu gençlik fotoğrafını görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatına dair sürekli bazı paylaşımlar yağan Sevim Emre 20 yaşların ait bir karesini albümden çıkarıp takipçileriyle paylaştı.

sevimemreorhangencebay.jpg

DEMET AKALIN, ALEYNA TİLKİ'YE BENZETTİ

Sevim Emre, külotlu çorabının üzerine giydiği çizgili mayosuyla yıllar önce verdiği pozu yayınladı. Çok sayıda yorum alan Emre'ye Demet Akalın da yorum yazdı. Akalın, Emre'nin karesine "Aleyna sandım" yazdı. Bunun üzerine Sevim Emre ise, "Demetçm çok tatlısın" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN