Seda Sayan'dan 35'lik Kocayla İsviçre'de Romantizm Pozu! Yaşıtları Torun Bakıyor

Seda Sayan'dan 35'lik Kocayla İsviçre'de Romantizm Pozu! Yaşıtları Torun Bakıyor

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile Paris, Hollanda'dan sonra soluğu İsviçre'de aldı. Uzun bir tatil molasında çıkan karı-koca bakın İsviçre'den ne paylaştı? İşte Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden bitmeyen tatil paylaşımı

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında tanıştığı Müzisyen Çağlar Ökten ile Nisan ayında nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle beraber yurt dışı turlarına devam ediyor. Balayı için Paris ve Hollanda'yı seçen Sayan bu defa İsviçre'ye gitti. İsviçre'de aşka gelen çift bakın neler paylaştı?

sayannnn.jpg

SEDA SAYAN GENÇ KOCASIYLA İSVİÇRE'YE UÇTU

Her paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan ile genç eşi Çağlar Ökten yine magazini meşgul eden paylaşımlar yaptı. Mayıs ayında 7. kez evlenen Seda Sayan, Müzisyen Çağlar Ökten ile hayatını birleştirdi. İkilinin arasında ise 25 yaş farkı var. Programın sezon finaline girmesiyle beraber tatil tutuna çıkan yeni evli çift, önce balayı için Paris'e gitti. Daha sonra Kurban Bayramı'nda Hollanda'ya giden ikili Yunanistan, Antalya, Bodrum gibi tatil yerlerine de uğradı. Sayan-Ökten çifti en son olarak ise İsviçre'yi tercih etti.

caglarokten.jpg

AŞK DOLU PAYLAŞIMLAR

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni sezonuna günler kala İsviçre'ye giden yeni evli çift gittikleri ülkeden bol bol paylaşım yapmaya başladı. Aşk ve romantizmin doruklarda olduğu pozlar veren Sayan-Ökten çifti o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 59 yaşındaki Seda Sayan'ın formunu koruması da gözlerden kaçmadı.

sedasayangenckoca.jpg

SEDA SAYAN'IN GENÇLEŞTİRME İŞLEMLERİ BİTMİYOR

Estetik ve yaptığı evliliklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, tatile çıkmadan önce estetik salonunun kapısını çaldı. Boyun, bacak, çene, silikon değiştirme, bel inceltme ve Fransız askısı yaptıran Sayan, çok sayıda gençleştirme işlemi yaptırdı.

sedasayankacyasinda.jpg

Estetiklerle bambaşka birine dönüşen Sayan'ın yeni halisi ise epey şaşırttı. Sayan, genç eşine ise doğum günü hediyesi olarak saç ekimi yaptırdı.

sedacaglarisvicre.jpg

Her anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili için son dönemlerde ayrılık iddiaları ortaya atılsa da Seda Sayan, verdiği bir röportajda "Çok mutluyuz, bir sıkıntı yok" açıklamasında bulunmuştu.

sedasayandekolte.jpg

AYRILIK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Eşi ve hakkında çıkan dedikoduları her defasında yalanlayan Seda Sayan, evliliklerinin tadını çıkarmaya devam ediyor. En son eşinin ilk evliliğiden olan oğlu Artur Ökten'in " Seda benim annem değil, ablam" sözünden sonra tartıştığı iddia edilsede Sayan'dan kısa sürede yalanlama gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN