Neslihan Atagül-Kadir Doğulu 8 Yıl Sonra Aşk Tazeleyecek! Gecenin Ucunda Dizisinde Karı-Koca Bakın Hangi Rolü Kaptı?

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu 8 Yıl Sonra Aşk Tazeleyecek! Gecenin Ucunda Dizisinde Karı-Koca Bakın Hangi Rolü Kaptı?

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun oynayacağı Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı. Star TV'de yayınlanacak olan dizi merak uyandırırken Atagül-Doğulu çifti de yıllar sonra aynı projede bulunacak. İşte Gecenin Ucunda dizisinin konusu, kadrosu ve detayları.

Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çifti yıllar sonra aynı projede yer aldı. Yakında Star TV'de ekranlarda olacak olan Gecenin Ucunda dizi çalışmalara başladı. Dizi setinden ilk görüntüler yapım tarafından paylaşılırken, dizinin konusu da merak uyandırdı. İşte diziden detaylar.

geceninucundadizikonusu.jpg

GECENİN UCUNDA DİZİSİNDEN MÜJDELİ PAYLAŞIM: SETE ÇIKTI

Star TV'de izleyici ile buluşacak olan Gecenin Ucunda dizisi büyük merakla beklenirken, dizinin başrol oyuncularından olan Neslihan Atagül sosyal medya hesabından müjdeli paylaşımı yaptı. Uzun süredir beklenen dizi için ilk set çekimleri başladı. Son dönemlerde dizi furyasında finallerin ardı arkası kesilmezken Gecenin Ucunda dizisi iddialı bir şekilde sektöre hızlı bir şekilde girmeyi planlıyor. Sağlam kadrosu ve senaryosu ile şimdiden meraklandıran dizinin uzun soluklu olması bekleniyor.

fatihharbiyedizisi.jpg

PERİDE CELAL'İN ROMANINDAN UYARLANAN DİZİDE KADRO SAĞLAM

Yazar Peride Celal'in romanından uyarlanacak olan dizinin kadrosunda Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çiftinin yanı sıra Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal ve Oya Ünal gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

geceninucundadizinezaman.jpg

YENİ SEZONDA STAR TV'DE EKRANLARDA OLACAK

Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturduğu dizinin senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür yazdı. Romanından uyarlanan dizinin konusu ise hayli dikkat çekici. Aşk hikayesinin işlendiği dizi bir mücadeleyi de ekranlara taşıyacak. Yeni yayın sezonunda Star TV'de meraklıları ile buluşacak olan dizi iş hayatında mutlu olmayan sosyal hayatında etrafındakilere yol gösteren Macide'nin hayatında yaşadığı dönümleri konu alacak. Aşkla sınanacak olan Macide izleyiciyi ağlatacağa benziyor.

neslihanatagulkimdir.jpg

NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞLU 8 YIL SONRA AYNI PROJEDE

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım da ortak yapımcı olarak yer alacak. Çekimleri başlanan dizinin kadrosu büyük umutlar vadederken, romanlardan esinlenen dizilerin de sıklığı da dikkatler kaçmadı. Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çiftinin yıllar sonra aynı projede yer alması da sevenlerini heyecanlandırdı.

fatihharbiyeshow.jpg

En son Peyami Safa'nın Fatih Harbiye romanından esinlenen dizi de başrol oynayan ikili setteki arkadaşlıklarını aşka dönüştürmüştü. Birlikteliklerini nikah masasına taşıyan çift tekrardan romandan kurgulanan bir dizi de yer alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN