Nisa Bölükbaşı Ödül Parasıyla İmaj Yeniledi! Şeker Kız Candy'e Döndü

Nisa Bölükbaşı Ödül Parasıyla İmaj Yeniledi! Şeker Kız Candy'e Döndü

Survivor All Star'ın olaylı şampiyonu Nisa Bölükbaşı hakkında haberler hız kesmiyor. Her adımı olay olan Bölükbaşı, en son kupasıyla sokakta gezerken görüntülenmişti Hakkında çıkan torpil iddiaları konusunda sessizliğini koruyan Bölükbaşı yeni imajı magazine bomba gibi düştü.

Survivor'un ilk kadın şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu bazı kesimler tarafından büyük eleştirilere neden olmuştu. Yarışmadaki bazı isimlerde Bölükbaşı'nın şampiyonluğunun haksız bir şampiyonluk olduğunu iddia etmişti. Özellikle Batuhan Karacakaya, yarışma sonrasında yapımcı Acun Ilıcalı'yı hedef alan paylaşımlar yapmıştı. Her adımıyla son dönemlerde magazin figürü olan Nisa Bölükbaşı, yeni imajı ile tekrardan gündeme geldi. İşte Nisa Bölükbaşı'nın yeni hali.

survivor.jpg

SURVİVOR ŞAMPİYONLUĞU OLAY ÇIKARDI

Survivor All Star 2022'de SMS çokluğu ile şampiyonluğu kazanan Nisa Bölükbaşı, kupasını bir an olsun yanından ayırmıyor. Sokakta kupası ile dolaşan Bölükbaşı, sosyal meydanın diline düşmüştü. Şampiyonluğunu sevgilisi Ogeday Girişken ile kutlayan Bölükbaşı'nın evlilik kararı da aldığı iddia edildi. Hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapmayan Bölükbaşı, yeni hali ile adeta ağızları açıkta bıraktı. Bazı takipçileri 'Parayı buldu imaj değişti' gibi yorumlarda bulundu.

ogedaygirisken.jpg

NİSAN BÖLÜKBAŞI EVLENİYOR MU?

Survivor ile hayatımıza giren Nisa Bölükbaşı, hareketleri ve açıklamalarıyla çok sayıda takipçi sayısına ulaştı. Son dönemlerin en çok aranan isimleri arasında yer alan Bölükbaşı, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Yarışmada ilk olarak Barış Murat Yağcı ile ilişi yaşayan Bölükbaşı, olaylı ayrılığı sonrası yine beraber yarıştığı Ogeday Girişken ile yeni aşka yelken açtı. Yağcı ile kötü bir ilişki süreci atlatan Bölükbaşı, Girişken'le ise evlilik planları yaptığı iddia edildi.

1463651.jpg

SURVİVOR'A DAMGA VURAN 3'LÜ

Sosyal medya bikinili halleri sürekli paylaşılan Nisa Bölükbaşı, yeni imajı ile sosyal medyayı salladı. Yarışma sonrasında yeni bir hayata başlayan Bölükbaşı, kadınların desteği ile yarışmada birinci olmuştu. Yarışmada eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile yeni sevgilisi Ogeday Girişken'de yarıştı. Arada sert tartışmaların yaşandığı yarışmada 3'lü Survivor All Star'a damgasını vurdu.

1454597.jpg

BÖLÜKBAŞI, YENİ İMAJIYLA ORTALIĞI YIKTI! PEMBELERE BÜRÜNDÜ

Yarışma sonrasında tatile çıkan Bölükbaşı, imajında da yeniliğe gitti. Sosyal medyada olay olan yeni imajını bazı kesim beğenirken bazıları ise yakıştıramadı. Giydiği pembe kombini ile dikkatleri üzerine çeken Bölükbaşı, saçlarına da pembe örgü yaptırdı. Tarzında radikal bir değişime giden Bölükbaşı, yen tarzını sosyal medya hesabından paylaştı.

İŞTE NİSA BÖLÜKBAŞI'NIN YENİ TARZI

nisabolukbasikimdir.jpg

nisabolukbasiyeniimaj.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN