Müge Anlı'nın 22 Yıllık Sırrı! Gençliğinde Kemal Sunal İle...

Müge Anlı'nın 22 Yıllık Sırrı! Gençliğinde Kemal Sunal İle...

Son dönemlerin en başarılı sunucuları arasında yer alan ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki başarısı ile herkesin gözdesi olan Müge Anlı'nın geçmişine dair bir detay ortaya çıktı. Hayatına magazin muhabirliği ile başlayan Anlı, şu an Türkiye'nin en başarılı gündüz kuşağı programlarından birini sunuyor. Adını Türk medyasında başarılı kadınlar arasına yazdıran Anlı'nın kariyerindeki sır şaşırttı. Bakın 22 yıl önce ne yapmış?

Türkiye'nin en başarılı kadın sunucuları arasında olan Müge Anlı'nın son zamanlarında özel ve iş hayatına dair çok sayıda haber yayınlanıyor. Evliliği ile gündemi uzun bir süre meşgul eden Anlı'nı bu defa 22 yıllık bir sırrı ortaya çıktı. Henüz bekarken magazin muhabirliği yapan Müge Anlı, bakın o tarihte kiminle röportaj yapmış?

muge5-001.jpg

GEÇMİŞİNE DAİR SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yakında yeni sezona başlayacak olan Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, yeni yayınına evli olarak girecek. 25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı, sosyal medyanın gündeminden düşmemişti. Aile yaşantısını sır gibi saklayan Anlı'nın geçmişin ait bir detay ortaya çıktı.

kocasini-001.jpg

MAGAZİN MUHABİRİYLE BAKIN KİMİNLE RÖPORTAJ YAPMIŞ?

Evlenme kararı ile herkesi şaşırtan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. Bir kız çocuğu olan Anlı ailesine dair pek bilgi vermezken, geçtiğimiz günlerde babası İhsan Anlı'nın ölümü ile gündeme gelmişti. Babasıyla 25 yıldır küs oldukları iddia edilen Müge Anlı, konuya dair henüz bir açıklama yapmazken, Anlı'nın kariyerinde de önemli bir sırrı ortaya çıktı.

1454291-001-001.jpg

Medya sektörüne magazin muhabirliği ile başlayan Anlı, yaptığı bir röportaj ile tekrardan gündeme geldi. Rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal'ın vefat etmeden önce ortaya çıkan röportajı sosyal medyada olay oldu.

1464147.jpg

KEMAL SUNAL İLE RÖPORTAJI ORTAYA ÇIKTI

Kariyerinde bazı ilkler olan ve dönüm noktası olan Müge Anlı'nın, usta sanatçı Kemal Sunal ile ilgili mesleki anlamdaki başarısı ortaya çıktı.

mugeanligencligi.jpg

Az kişini bildiği o röportaj tekrardan gündeme geldi. 2000 yılında vefat eden Kemal Sunal'a ait olan bir belgeseli sunan Müge Anlı'nın o görüntüleri magazine bomba gibi düştü.

mugeanlisirri.jpg

KEMAL SUNAL İLE SON RÖPORTAJ YAPAN GAZETECİ

Anlı, usta sanatçı Kemal Sunal'ın vefatı sonrası için hazırlanan bir belgeselin sunuculuğunu üstlenmişti.

Bunun yanı sıra Anlı, 2000 yılında vefat eden merhum sanatçı Kemal Sunal ile son kez röportaj yapan gazetecilerden biri. Röportajda Kemal Sunal ve askerlik arkadaşı ile konuşan Anlı'nın sarı uzun saçları da dikkatlerde kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN