Çılgın Bediş'in Platonik Aşkı Oktay Yıllara Meydan Okuyor! Bakın Cenk Torun 21 Yılda Ne Oldu?

Çılgın Bediş'in Platonik Aşkı Oktay Yıllara Meydan Okuyor! Bakın Cenk Torun 21 Yılda Ne Oldu?

Bir dönemler televizyon dizileri arasında büyük bir beğeni toplayan Çılgın Bediş dizisinin karakterleri akıllara kazınmıştı. Oyuncuların şimdi ki halleri ise ağızları açıkta bırakıyor. Başrollerinde Yonca Evcimik ve Cenk Torun'un oynadığı dizide Oktay karakterine hayat veren Torun'u gören resmen aşık oluyor. İşte Çılgın Bediş'in Oktay'ının şimdi ki hali.

90'lı yılların en hit dizileri arasında yer alan Çılgın Bediş dizisi dönemin en popüler gençlik dizileri arasında yerini almıştı. Dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Çılgın Bediş'in oyuncuları da akıllara kazındı. Dizide başrol oynayan Cenk Torun yani Oktay karakteri ise genç kızların yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Lise dizisinde yakışıklılığı ile hafızalara kazanan Cenk Torun'un şimdi ki hali ise adeta sosyal medyayı salladı. İşte Cenk Torun'un şimdi ki hali.

cilginbedis.jpg

90'LI YILLARIN EN HİT DİZİLERİ ARASINDA GİRMİŞTİ

Başrollerinde Yonca Evcimik, Cenk Torun, Çiçek Dilligil, Sonay Aydın, Gülçin Hatıhan, Selahattin Taşdöğen gibi gibi isimlerin yer aldığı Çılgın Bediş dizisi bir dönemlere damgasını vuran gençlik dizileri arasında yerini almıştı. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile gençlerin dikkatini çeken dizi lise yıllarında bir grup gencin hayatını anlatıyordu.

cenktorunoktaydizi.jpg

1996 yılında ilk bölümü yayınlanan dizi 2001 yılında ekranlara veda etti. Uzun bir dönem ekranlara en çok izlenen diziler arasında yer alan Çılgın Bediş'in karakterleri de çok sevildi. Kendilerine has tarzları olan karakterler hala hafızlarda dizide oynadıkları karakterler ile tanınıyor.

cilginbedisizi.jpg

ÇILGIN BEDİŞ'İN OKTAY'INDAN BÜYÜK DEĞİŞİM

Dizide ünlü sanatçı Yonca Evcimik ile beraber başrol oynayan Cenk Torun, yakışıklığı ile genç kızların büyük beğenisini toplamıştı. Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Torun, dizi de Oktay karakterine hayat veriyordu.

cilginbeisoktay.jpg

Yayınlandığı günden beri en çok izlenen diziler arasında giren Çılgın Bediş, dizisinin karakterleri hala merak konusu. Yıllar sonraya farklı projelerde ortaya çıkan oyuncuların eski halinden eser yok.

cilginbediskonusu.jpg

En son Banu karakterini oynayan Sonay Aydın'ın değişimi büyük yankı uyandırırken, şimdi de dizide başrol oynayan Cenk Torun'un değişimi sosyal medyaya yansıdı.

yoncaevcimikoktay.jpg

CENK TORUN'UN ŞİMDİ Kİ HALİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Cenk Torun, Oktay karakteri ile kızların hayallerini süslerken, şimdi ki haliyle de hala yakışıklılığını koruyor. Şu an 48 yaşından olan Torun evli. Eski halinden eser kalmayan Cenk Torun, yeni haliyle de büyük ilgi topladı. Çılgın Bediş dizisinden sonra ekranlarda görünmeyen Torun en son Yıldız Tilbe'nin Delikanlım klibinde görünmüştü.

İŞTE CENK TORUN'UN SON HALİ

cenk-torun.jpg

cenktorun1.jpg

cilginbedisoktay.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN