8 ay önce mutluluğa 'evet' demişlerdi! Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber!

8 ay önce mutluluğa 'evet' demişlerdi! Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber!

Geçtiğimiz yaz Sarıyer'de yaza damga vuran bir düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. Ünlü çiften gelen kötü haber çiftin hayranlarını üzüntüye boğdu.

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de yaza damga vuran görkemli bir düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. Bir süredir sorunlar yaşayan ünlü çiftten gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan ünlü çift, 28 Ağustos'ta Sarıyer'de dünyaevine girmiş, düğünden birkaç gün önce ise bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çiftin düğünü yaza damga vurmuştu.

DEMET ÖZDEMİR 'HER EVLİLİKTE SORUNLAR OLUR' DEMİŞTİ

Ünlü çiftin görkemli düğünü yaza damga vururken Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci gibi pek çok ünlü isim düğüne katılmıştı. İkilinin bir süredir sorunlar yaşadığı ve hatta Demet Özdemir'in evden ayrıldığı iddia edilmişti. Özdemir, kısa süre önce söz konusu iddiaları yalanlarken Oğuzhan Koç ile sorunlar yaşadığını açıklayarak "Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil" şeklinde konuşmuştu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 ay sürdü: Ortak paylaşımla duyurdular

KÖTÜ HABER GELDİ

8 ay önce mutluluğa 'evet' diyerek nikah masasına oturan ünlü çiftten kötü haber geldi. Çiftin önümüzdeki günlerde boşanmak için mahkemeye başvuracağı söylenirken ikili ortak paylaşımlarıyla haklarındaki iddiaları doğruladı.

8 AY ÖNCE MUTLULUĞA 'EVET' DEMİŞLERDİ

Boşanma kararı alan ünlü çift kötü haberi "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz." diyerek duyurdu.

ftlcp0nxgaalh5a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN