'9-4=kaçtır?' sorusunu yanıtlayamayan yarışmacının tahsili şaşırttı! Telefonla danıştığı kişi de yanıtlayamadı

'9-4=kaçtır?' sorusunu yanıtlayamayan yarışmacının tahsili şaşırttı! Telefonla danıştığı kişi de yanıtlayamadı

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında "9-4=?" sorusunu bilemeyen yarışmacı, telefon joker hakkını kullandı. Soruyu sorduğu kişi de doğru yanıtı veremedi. Yarışmacının ve telefonla danıştığı kişinin eğitim seviyesi duyanları hayrete düşürdü. İşte detaylar...

ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışma programında üniversite mezunu Elif Karagöz, bilemediği soruyla hem ekran başındakileri, hem stüdyodakileri şaşırttı.

"9 EKSİ 4 KAÇ EDER?" SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Elif Karagöz'e, "Üçün üç katından ikinin iki katı çıkartılırsa sonuç kaç olur?" sorusu yöneltildi.

Bu soruya cevap veremeyen yarışmacı, telefon joker hakkını kullandı. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Fırat Kara'yı arayan yarışmacı, "23" yanıtını aldıktan sonra tereddüt etmeden o şıkkı tercih etti ve böylece 3. soruda elendi.

'3'ün üç katından 2'nin iki katı çıkartılırsa sonuç kaç olur?' sorusunun doğru yanıtı 5 olmalıydı.

kim-milyoner-olmak-ister-komik-sorular.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN