Derya Uluğ'a sapık hayran şoku! 'Ben mehdiyim' diyerek peşinden kovaladı

Derya Uluğ'a sapık hayran şoku! 'Ben mehdiyim' diyerek peşinden kovaladı

Pop müziğin son dönem ilgi gören şarkıcılarından Derya Uluğ, bir şüpheli şahsın tacizleriyle zor günler geçiriyor. Son yaşanan olayda, ünlü şarkıcının evinin güvenlik personeli ile şüpheli şahıs arasında arbede yaşanınca devreye polis girdi. İşte detaylar...

'Mehdi' olduğunu iddia eden bir şahıs, şarkıcı Derya Uluğ'un evinin önüne gitti. Israrlı şekilde tacizlerini sürdüren şüphelinin, "Sevgilinden ayrıl, evlenelim" diyerek ortalığı ayağı kaldırdığı öğrenildi. Bir kişinin sosyal medya hesabından sanatçı Derya Uluğ'a sürekli mesaj atıp onu rahatsız ettiği iddia edilmişti.

'BEN MEHDİYİM' DİYEREK TEHDİT ETTİ

NTV'de yer alan habere göre, şüpheli şahıs; aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve onunla ilişki yürütebilecek özgüvene sahip olduğunu söyledi. Hatta sevgilisi Asil Gök'ten de ayrılmasını istediği iddialar arasındaydı. "Ben mehdiyim. Derya Uluğ'dan ayrıl" diyerek Asil Gök'ü tehdit ederken, şarkıcı şikayet edeceğini söylese de tacizlerin ardı arkası kesilmedi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Derya Uluğ'un engellerine rağmen sahte hesaplarla taciz devam eden şüpheli şahıs, tacizin boyutlarını ünlü şarkıcının evinin önüne gelme noktasına kadar taşıdı. Güvenlik personeli, girişini engelleyince tehditler savurdu.

Site güvenliği ile tacizci arasında arbede yaşandı. Derya Uluğ'un konudan haberi olunca hemen polise haber verdi. Polis olay yerine geldi ve şüpheliyi gözaltına aldı. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN