Acun Ilıalı'nın kaynanası Şeyma'nın ikizi çıktı! Sır gibi saklıyordu

Acun Ilıalı'nın kaynanası Şeyma'nın ikizi çıktı! Sır gibi saklıyordu

Acun Ilıacalı'nın kaynanasını gören gözlerine inanamadı. Kendinden yaşça küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile uzun süredir beraber olan Ilıcalı'nın kaynanası ortaya çıktı. Ilıcalı'nın kayınvalidesi eski eşi Şeyma Subaşı'nın ikizi çıktı.

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile beraber olan Acun Ilıcalı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Baba olacağı iddia edilen Ilıalı'nın kaynanası da ortaya çıktı. Sevgilisi Çağla Altunkaya'nın ailesini sır gibi saklayan Ilıcalı, bu kez yakalandı. Ilıcalı'nın kaynanası Şeyma Subaşı'na benzerliğiyle dikkat çekti.

acunilicali.jpg

ACUN'UN KAYNANASI ŞEYMA'NIN İKİZİ ÇIKTI

Çağla Altunkaya ile sevgili olan Acun Ilıcalı'nın müstakbel kayınvalidesi gündem oldu. Ilıcalı ile nişanlandıkları ve evlenecekleri konuşulan Altunkaya'nın annesini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

seymaaa.jpg

GÖRENLER ŞEYMA SUBAŞI SANDI

Daha önce Şeyma Subaşı ile benzerlikleri çok konuşulan Altunkaya'nın annesi de Ilıcalı'nın eski eşine çok benziyormuş.

seymasubasi.jpg

Görenler "Şeyma'nın ikizi" yorumları yaptı. Sizce benziyor mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN