Acun Ilıcalı, bomba ismi açıkladı! Son anda All Star kadrosuna dahil olan sürpriz isim herkesi şaşırttı!

Acun Ilıcalı, bomba ismi açıkladı! Son anda All Star kadrosuna dahil olan sürpriz isim herkesi şaşırttı!

TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star 2024 yarışmacı kadrosu şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı, Survivor'a daha önce defalarca kez katılan ve sık sık ekranlarda yorumculukta yapan Hakan Hatipoğlu'nun da yarışmaya dahil olduğunu açıkladı. İşte ismi açıklanan diğer yarışmacılar...

Yeni sezonda All Star olarak ekrana gelecek olan Survivor 2024 merakla bekleniyor. Şubat ayında ekrana gelecek olan Survivor'da yarışacak yarışmacıların isimleri de yavaş yavaş belli oluyor.

Yeni sezondaki yarışmacıları teker teker açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak bir bomba yarışmacıyı daha açıkladı. Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun da bu sezon yarışacağını "Ben de orada olmak istiyorum' dedi, seve seve kabul ettik" diyerek duyurdu.

"'BEN DE ORADA OLMALIYIM' DEDİ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda, 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğun Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak" notunu düştü.

hakan.jpg

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları sebebiyle Turabi'nin kadrodan ayrıldığını yerine ise Ersin Korkut'un geldiği açıklamıştı.

İşte Survivor All Star 2024 kadrosunda olan ünlü isimler...

1- Nihat Altınkaya

2- Nagihan Karadere

3- Damla Can

4- Doğukan Manço

5- Nefise Karatay

6- Merve Aydın

7- Yiğit Poyraz

8- Sercan Yıldırım

9- Aleyna Kalaycıoğlu

10- Ogeday Girişken

11- Seda Ocak

12- Yasin Obuz

13- Sahra Işık

14- Gizem Memiç

15- Özgür Tetik

16- Furkan Kızılay

17- Ersin Korkut

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN