Survivor Turabi yerine gelecek isim belli oldu! Acun'dan bomba haber meğer en iyileri sona saklıyormuş!

Survivor Turabi yerine gelecek isim belli oldu! Acun'dan bomba haber meğer en iyileri sona saklıyormuş!

Daha önce defalarca Survivor'da yarışarak şampiyon olan Turabi, 2024 All Star kadrosundan son anda sağlık sorunları sebebiyle ayrıldı. Turabi'nin yerine ise bomba bir isim geldi. Acun Ilıcalı, Turabi'nin yerine gelen ismin Ersin Korkut olduğunu açıkladı.

Merakla beklenen Survivor All Star 2024'te yer alacak isimler belli olmaya başladı. Son olarak defalarca kez şampiyon olan Turabi'nin kadroda olması herkesi heyecanlandırmıştı. Fakat ünlü yarışmacı, sağlık sorunları sebebiyle yarışma başlamadan çekilme kararı aldı.

turadbb.jpg

Survivor 2020'de yarışan ve sakatlık yaşadığı için diskalifiye olan Ersin Korkut All Star kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı'nın ısrarla teklif götürdüğü Korkut, sonunda kararını verdi.

acunn.jpg

Acun Ilıcalı bu haberi, "Survivor’ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" sözleriyle duyurdu.

erss.jpg

ACUN ILICALI'NIN EN ÇOK İSTEDİĞİ İSİMDİ

Öte yandan, Acun Ilıcalı'nın Ersin Korkut'u 5 kere yarışmaya davet ettiği ve son olarak Yılmaz Erdoğan'ı devreye soktuğu magazin kulislerinde konuşulanlar arasında...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN