Acun Ilıcalı eski Survivor yarışmacısına verdi veriştirdi! Keşke almasaydım itirafı: Ne nankörlüğünü bıraktı ne kansızlığını

Acun Ilıcalı eski Survivor yarışmacısına verdi veriştirdi! Keşke almasaydım itirafı: Ne nankörlüğünü bıraktı ne kansızlığını

Acun Ilıcalı eski Survivor yarışmasına sert eleştiri. Acun Ilıcalı, Yotube'da yayınlanan bir programına konuk oldu. Ünlü sunucu ve yapımcı Ilıcalı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor' ın yeni sezon yarışmacılarını Acun Ilıcalı tek tek açıklamaya devam ediyor. Survivor' ın yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenirken Acun Ilıcalı herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, Yotube'da yayınlanan 'Nur Tuğba İle Laf Aramızda' programına konuk oldu.

ACUN ILICALI ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISINA VERDİ VERİŞTİRDİ! KEŞKE ALMASAYDIM İTİRAFI: NE NANKÖRLÜĞÜNÜ BIRAKTI NE KANSIZLIĞINI

Ilıcalı, katıldı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı’nın "Survivor’a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna, “Evet, birkaç kansız çıktı" dedi. Acun Ilıcalı' nın açıklamaları ise şu şekilde.

"Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar “Survivor’ı bana sormayın” diyor. Ben de aradım “Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?” dedim. “Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.” dedi. “Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın” dedim." ifadelerini kullandı.

acun-ilicalidan-eski-survivor-yarismacisina-sert-sozler-kansiz-insan-sevmem-2.webp

''NANKÖRLÜĞÜ AFFETMEM''

"Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem." dedi.

Acun Ilıcalı’nın bu sözleri sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Çok sayıda kullanıcı Acun Ilıcalı’nın sözlerini 2016 yılında finalist olan Serkay Tütüncü olduğu şekilde yorumladı.

rvefryvow0ykt8ewe-blta.webp

Başarılı performans sergilediği Survivor'ın ardından oyunculuk kariyerine adım atan Tütüncü; 'Afili Aşk', 'Bay Yanlış' ve 'Masumiyet' gibi dizilerde kamera karşısına geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN