Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın beşinci yarışmacısını duyurdu

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın beşinci yarışmacısını duyurdu

İzleyicilerin merakla beklediği Survivor All Star programının yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından beşinci yarışmacı da belli oldu. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısının Sercan Yıldırım olduğunu duyurdu.

Her yıl televizyon izleyicisini ekranlara kilitleyen Survivor bu yıl yine iddialı bir başlangıç yapacağının sinyalini verdi.

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

Survivor All Star 2024’ün beşinci yarışmacısı belli oldu. All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı Sercan Yıldırım olacak.

Acun Ilıcalı "Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım, Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan..." ifadelerini kullandı.

ser.jpg

İLK DÖRT YARIŞMACI

All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu olacak.

Ilıcalı "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

as.jpg

All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı Ogeday Girişken oldu.

Ilıcalı paylaşımında "Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok" dedi.

og.jpg

İkinci yarışmacı Nagihan Karadere olarak açıklandı.

Ilıcalı paylaşımında "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" ifadelerini kullandı.

na.jpg

İlk yarışmacının Nihat Altınkaya olacağı açıklanmıştı.

Ilıcalı "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-09-10-144029.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN