Acun Ilıcalı "yıllardır Survivor'dayım böyle olay görmedim" dedi! O yarışmacıya verilecek ceza öyle böyle değil

Acun Ilıcalı yine Survivor’da söylediği sözlerle gündeme geldi. Yaptığı son açıklamalarda “yıllardır Survivor’dayım böyle olay görmedim” diyerek resmen isyan etti. Olayın merkezinde bulunan yarışmacıya verilecek ceza ise öyle böyle değil. İşte konuya ilişkin detaylar…

Survivor’ın yeni bölüm fragmanında yaşananlar izleyiciyi resmen şok etti. Fragmanda “Acil Durum Konseyi”nin toplandığı ve Acun Ilıcalı’nın sinirlendiği görüldü. Ünlü televizyoncu o anlarda “Survivor’da görülmemiş büyüklükte bir ceza” söylemleri izleyicileri meraklandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

KAVGALARIN SONU GELMİYOR

Uzun yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan ve her sene birbirinden başarılı yarışmacıların katılım sağladığı Survivor, bu sene de kaos dolu anlarla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın olay için toplanan konseyde "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay daha önce hiç olmadı" diyerek konunun muhatabının Poyraz olduğunu açıkladı.

yeni-proje-11.jpg

POYRAZ’A NE OLDU?

Fragmanda yayınlanan sahnelere bakıldığında olayın Poyraz ile alakalı olduğu görülüyor. Aleyna'ya ettiği küfürden dolayı cezayı hak ettiği düşünülse de gerçek nedeni henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir