Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Şimdiden duyurdu: Survivor 2024'te kimler olacak?

Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Şimdiden duyurdu: Survivor 2024'te kimler olacak?

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor'ın formatında bu yıl bazı değişiklikler yapan Acun Ilıcalı, gelecek yıl yarışmada hangi isimlerin yer alacağını şimdiden açıklayarak büyük bir sürprize imza attı.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'ın yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Acun Ilıcalı, sürpriz bir karara imza atarak gelecek sezon hangi isimlerin programda yer alacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, yarışmanın formatındaki değişikliklerden dolayı ana kadroya giremeyen 3 yarışmacının gelecek sene yarışma kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Açık artırma oyunu için Survivor 2023'ün yedek kadrosunda yer alan Kardeniz Kılıç, Yaman Keleş ve Yiğit İnandı'yı yanına çağıran Acun Ilıcalı, "2 ay Dominik'te kaldılar, kendi istekleriyle. Yarışmada değişiklikler olunca bu 3 arkadaşımız önümüzde sene Survivor kadrosunda yer alacaklar. Yarışmaya dahil olacakları için onlar da 45 gün iletişimsiz kaldı. Onlar için çok zor bir durum oldu" dedi.

"BİR ODANIN İÇİNE HAPSOLDU"

Survivor 2024'te yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Kardeniz Kılıç, "Yaşarken çok zordu. Şimdi anı olarak kaldığı için güzel. Seneye as kadroda gireceğim için çok mutluyum" dedi.

Yaman Keleş ise "Çok mutluyum, çok güzel bir ekip. Burada çok sevdiğim arkadaşlarım var. Yusuf, Merve ve Nefise. Bizim için daha hayırlısı olur diye düşünüyorum. Bizim için de tecrübe oldu" açıklamasında bulundu.

Ana kadroya girmek için her gün büyük bir heyecanla beklediğini söyleyen Yiğit İnandı ise "45 gün çok zordu, bir odanın içine hapsoldu. Yemek de kısıtlı geliyordu. Yarışmaya girmek için her gün çantamı takıp bekliyordum. Seneye daha güzel hazırlanacağım" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN