Acun Ilıcalı'dan çalışanlarına büyük jest! Resmen herkesi çatlattı "patron gibi patron"

Acun Ilıcalı'dan çalışanlarına büyük jest! Resmen herkesi çatlattı "patron gibi patron"

Yaptığı bir açıklamada mesainin daha verimli geçmesi için 10.30'da başlaması gerektiğini söyleyen başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı 'dan çalışanlarına büyük jest! 'Patron gibi patron' yorumlarının havada uçuştuğu büyük jest herkes tarafından takdir topladı.

Ünlü televizyon yapımcısı ve girişimci Acun Ilıcalı, son yıllarda Türkiye'nin en tanınmış iş adamlarından biri haline geldi. Medya sektöründeki başarısının yanı sıra, iş dünyasındaki etkisi ve insana olan yakınlığı ile de dikkat çekmekte.

ACUN ILICALI'DAN ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST! RESMEN HERKESİ ÇATLATTI "PATRON GİBİ PATRON"

Acun Ilıcalı, Acunmedya ve TV8'de çalışan yaklaşık 1100 kişiyi Çeşme ve Alaçatı'ya tatil götürdü. Ekibine eşlik eden başarılı televizyon yapımcısı, etkinliklere de katıldı. Bu olay, iş dünyasının içinden geldiği kadar çalışanlarına değer veren bir liderin hikayesi olarak büyük bir ilgi uyandırdı.

acunilicali2-260920230ce96c12.webp

Ilıcalı'nın çalışanlarına yönelik bu cömert jesti, iş dünyasında çalışanların moral ve motivasyonunu arttırdı.Acun Ilıcalı'nın organize ettiği tatilde çalışanlar ve aileleri Alaçatı'da konaklayıp denizin keyfini çıkardılar. Acun Ilıcalı' nın organize ettiği tatilde kızı Banu ve eşi Ceyhun Efe 'de vardı.

acunilicali3-260920239ab0b91b.webp

Büyük organizasyonda çalışanlar ve aileleri Alaçatı’da konaklayıp Ayayorgi koyundaki Mano Del Sol Beach’te denizin keyfini çıkardılar. Ilıcalı'nın çalışanlarına tatil hediye etmesi, onların değerli olduklarını hissettirmenin güzel bir yolu. Acun Ilıcalı' nın çalışanlarına yaptığı bu jest herkes tarafında 'Patron gibi patron' sözleriyle övgüleri topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN