Acun Ilıcalı'dan eski eşine olay gönderme! Sevgilisini övdü, o ismi yerdi

Acun Ilıcalı'dan eski eşine olay gönderme! Sevgilisini övdü, o ismi yerdi

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile boşanan ve gönlünü Ayça Çağla Altunkaya'ya kaptıran Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın YouTube programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’a konuk oldu. Özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Ilıcalı, eski eşi Subaşı'na öyle bir gönderme yaptı ki duyanların ağzı açık kaldı. Acun Ilıcalı'dan eski eşine olay gönderme! Sevgilisini övdü o ismi yerin dibine soktu. İşte Acun Ilıcalı'nın dikkat çeken itirafları...

Aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın YouTube programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’a konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi. Altunkaya için "Çok rahatlatıcı" diyen Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nı yerin dibine gömdü. Öyle şeyler söyledi ki duyanların ağzı açık kaldı.

ghghhg-50.jpg

GENÇ SEVGİLİSİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ 'ÇOK RAHATLATICI'

Sibel Arna'nın sunduğu 'Ne olursan Ol Rahat Ol' programına konuk olan ünlü televizyon patronu Acun Ilıcalı, samimi açıklamalarda bulundu. Uçak seyahatlerinin maliyetlerine değinen Ilıcalı, sözleri ile gündeme bomba gibi düştü. Programda genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan da bahseden Ilıcalı, "Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı" sözlerini kullandı.

hjhjjh-40.jpg

ŞEYMA SUBAŞI'YI YERDEN YERE VURDU

Eski eşi Şeyma Subaşı hakkında da konulan Ilıcalı, "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum diyebiliriz." itirafı ile herkesi şoke etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN