Acun Ilıcalı'dan sürpriz hamle! Efsane yarışma programı geri dönüyor: Yeni sunucusu herkesi şaşırttı!

Acun Ilıcalı'dan sürpriz hamle! Efsane yarışma programı geri dönüyor: Yeni sunucusu herkesi şaşırttı!

Son dönemde futbol dünyasındaki yatırımları ile dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtan bir sürprize imza atarak Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran yarışma programını ekranlara döndürme kararı aldı.

Son dönemde futbol dünyasındaki yatırımları ile dikkat çeken Acun Ilıcalı, bu kez büyük bir sürprize imza attı. Ilıcalı, efsane yarışmayı ekranlara geri döndürme kararı aldı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla bir döneme damga vuran reyting rekortmeni 'Çarkıfelek' yarışması TV8 ile ekranlara geri dönüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İlk kez 6 Ocak 1975 tarihinde yayınlanan ve söz konusu tarihten bu yana farklı kanallarda izleyiciyle buluşan 'Çarkıfelek' ekranlara geri dönüyor. Efsane yarışmanın yeni sunucusu ise herkesi şaşırttı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yarışma programları arasında yer alan Çarkıfelek, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Efsane yarışmayı yeni kanalında ünlü oyuncu Cem Davran'ın sunacağı ileri sürüldü.

Çarkıfelek yarışması yeni sunucusu Cem Davran ile TV8'de yeniden başlıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN